Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Vonzóbb számotokra ha egy srác gyúr?
Figyelt kérdés
nem egy két ajtós szekrény-re gondoltam hanem izmos de szálkás kb mint ronaldo2011. aug. 13. 13:33
3/12 anonim 

válasza:

Ha "kigyúrt", az nem, de a kisportolt, egészségesen izmos test természetesen sokkal vonzóbb, mint a sörhas, a plöttyedtség.
4/12 anonim 

válasza:

Az én barátom is gyúr és már nagyon szép a teste, hogy rendszeresen edzi. :) Szóval igen nekem nagyon tetszik egy szép felső test (és most nem az ilyen testépítős agyon kigyúrt állatokra gondolok).. de ha nem lenne barátom akit szeretek és mondjuk megismerkednék egy sráccal és éppen nincs szép szálkás felső teste ettől még lehet tetszene, ha kedves, aranyos és vicces. :) Szóval röviden: Igen vonzó tud lenni, de ez még nem minden! :)
5/12 napietus 

válasza:

bármit sportolsz, vonzóbb leszel. mondjuk ez a gyúrós dolog nekem annyira nem jön be, látványnak szép, de vannak értelmesebb sportok is, lehet válogtani.
6/12 anonim 

válasza:

7/12 anonim 

válasza:

Nekem nem...Inkább ha sportos, van állóképessége, kitartása, de a kondisokat nem!
8/12 A kérdező kommentje:
pont olyanra gondoltam amit az utolsó előtti belinkelet
2011. aug. 13. 16:07
9/12 anonim 

válasza:

amit a 14:07-es linkelt az számomra már sok és nem tetszik.
10/12 anonim 

válasza:

miért kellett lepontozni, ha nekem nem jön be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!