Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye erről?
Figyelt kérdés
Szombat este szerelmeskedtünk a bnőmmel, nagyon jó volt meg minden. Tegnap este ugy gondoltam hog megismételhetnénk mégegyszer, mert mondom másnap ugyse megy dolgozni, meg hát mondom kedveskedek neki had örüljön:) Hát nem igy lett. Elkeztem puszilgatni meg simogatni mindenhol, mert full csupaszon feküdt mellettem, erre csak annyit mondott hogy most nincs kedve meg hogy neki tegnap bőven elég volt. Mondanom sem kell mennyire szar érzés volt. Hétköznap általába nem tudunk ugy együtt lenni mert munka meg fáradság meg minden, ezzel én tisztába is vagyok és ezért is gondoltam a hétvégén, és hát sajnos ez lett belőle:( Én mondtam neki hogy mondja el ha már nem kíván vagy ha rosszul csinálok vmit, de azt mondta nincs semmi baj és hogy nem akarja mert neki jó volt tegnap. Viszont nagyon szeretjük egymást és már töb mint másfél éve együtt vagyunk. Kinek mi a véleménye erről? Vagy ez a nőknél igy természetes dolog?2009. ápr. 13. 09:33
11/11 anonim válasza:
Barátom ezt nálunk nagyon ügyesen megoldotta! Azóta ez mindig beválik!
Mikor mondtam neki hogy Ne haragudj Édes, de most nincs hozzá hangulatom, akkor annyit mondott hogy 'jól van Szivem, de azért megmaszirozhatlak?' Ki tudna ellenállni egy jó masszázsnak? Hát én sem tudtam, így levettem a pólóm, hozta a testápolót és nekiállt. Egy nagy érzéki masszázst kaptam, és mivel azt mondta hogy minden porcikámat beakarja kenni testápoloval így csak egy bugyi volt rajtam. Mikor elért a fenekemhez és a combomhoz, gyengéden megcirogatott, majd azt mondta hogy forduljak meg hogy a mellemet is bekenhesse... és hát ez használt :)
Egy próbát megér! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!