Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy szűz feleségre vágynak a kiélt, macsó férfiak?
Ja, nem, nem magamra gondoltam. Csak egy cikket olvastam és az miatt tettem fela kérdést.
De akkor a szűzeis, ártatlan arc bejön, az érett férfiaknak? De miért???
Nem lenne jobb, egy bombanő, szexi csaj?
hahaha szűzies ártatlan arca lehet egy nem szűz nőnek is :D
a nők is emberi lények ezért ők is ugyanúgy szexelnek mint a férfiak..már aki
Ezt az idióta cikket én is olvastam ebben nincs egy csepp igazság sem!
Kezdjük ott, hogy a kiégett ribancpasik nem tudnak mit kezdeni egy szűz nővel, mert nekik egy szűz nő nem tud semmit nyújtani és már az elején félrelépnének.
A másik, hogy egy szűz nő nem választ ribancpasit, mert annak rossz múltja és nemi betegsége is lehet és egy nő biztonságra vágyik, nem egy ribanc dzsigolóra.
Ribanc pasihoz kaszanovalány illik.
Szűzies pasihoz szűzies lány.
Hozzászólnék a témához mert elég erősen magamra tudom vonatkoztatni a kérdést. Baromi sok nővel voltam és csak nagyon kevéshez tudtam igazán hű maradni.
Egy bizonyos szinten még a kiégettség dologgal is egyetértek... de a kiégettségem az érzelmek hiányának köszönhető. Ha találnék valakit aki újra meg tudja dobogtatni a szívem, akkor az akár egy szűzlány is lehetne. DE nem keresnék... keresek direkt ilyet. Ha feleségem lesz egyszer akkor azt akarom hogy az ágyban utolsó mocskos kurv@ legyen. Ha egy szűzies asszonykába bolondulnék bele... akkor kihoznám belőle a mocskos ribancot. Összegezve. Nem vágyok ilyenre de nem is futnék el ha egy ilyen akadna.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!