Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha egy 15 éves fiú megkéri a barátnőjét, hogy tanítsa meg jól csókolózni?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és még soha nem csókolóztam és barátnőm se volt, de most kialakulóban van egy kapcsolat és a lány már avatottabb. Én meg úgy tartom amit először csinálok az nem lehet jó. Az első csók után vagy előtte kéne megkérni?2009. ápr. 12. 21:29
1/6 anonim válasza:
Én előtte elmondanám, hogy még sose csináltam, szeretném, ha rávezetne és megtanítaná. Ha kedves lány, biztos szívesen veszi, hogy megkéred. ;)
2/6 anonim válasza:
Nem ciki.Én is ettől tartottam az első csóknál,és kiderült,hogy teljesen feleslegesen,hisz jól mondják az idősebbek,magától jön hogy hogy kell csinálni,szerintem ne parázz,ha meg úgy érzed hogy nem úgy ment ahogy kéne,akkor még mindig megkérheted a barátnődet,hoy vezessen rá a dologra.
3/6 anonim válasza:
nem ciki a (már) férjem 21 éves volt, amikor találkoztunk és soha nem csókolózott előtte.
Most csodásan csinálja.
(jó mestere voltam)
Ha csókolóztok, akkor tedd azt, amit a lány tesz, mert az a legtutibb és mindkettőtöknek jó lesz.
4/6 anonim válasza:
Sz.tem sem ciki..sőt ink. cuki:D
Én örülnék egy ilyen "felkérésnek" ;)
15/L
5/6 anonim válasza:
egyszer mindenki volt kezdő, mindenkinek meg kellett tanulnia. :D Én humorosan fognám meg: "Te előre megmondtad a srácnak, akivel életedben először csókolóztál, hogy még sosem csináltad?" - és a választól függően tégy te is így! :)
6/6 anonim válasza:
Nem ciki. De én se a barátnőm se csókolózott még soha de ilyen kérdést vagy hogy hogyan csináljam még sose tettem föl, jobb ki tapasztalni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!