Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már nagyon szeretném de ő még nem nagyon hozta szóba. Mit tegyek?
A barátommal több mint 3 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Volt már petting meg amikor már több mint egy órát csókolóztunk megállás nélkül azt hittem hogy lassan már eljutunk a szexig is...de ő még nem nagyon hozta szóba..pedig én már nagyon kívánom, mondjuk megértem hogy 3 hónap még nem olyan nagy vmi lehet h még nekem kéne türelmesebbnek lenni???
Várom a tanácsokat!!!
Köszi..:)
Szerintem hozd szoba te.Figyeld meg h reagal.Csak o tudja megmondani h mit akar (v mit nem).
Vagy ha nem mered szoba hozni akkor csak finoman celozgass ra petting kozben,es figyeld meg h reagal...Lehet h o meg nincs erre felkeszulve,v nem volt neki eleg az a 3 honap...
A haverjai szerint elég szerény fiú de sztem ehez semmi köze, tom hogy ő is nagyon szeret meg én is őt :)
Sztem se volt még neki elég ez a 3 hónap...de én már nagyon kívánom és sztem ő is csak nem meri felhozni a témát vagy nem tom..
És te a szűz vagy? lehet h nem akarja h azt hidd h csak arra kellesz neki,és meg akarja várni amig biztosan te is akarod.
Lépj te,és figyeld mit reagál
Több megoldás is lehet.
1. Nálam sokszor a srác megvárta míg én kezdeményezek, mert nem tudta akrom-e, de mikor mondtam neki nagyon kívánom, és ö szeretné-e egyböl igent mondott.
2. Fél hogy neked csak az eslö lesz és a legjobbat akarja nyújtani neked.
3. Vagy elöveszel egy gumit ezzel utalva arra hogy akarod a szexet.
4. Felülkerekedsz ráhúzol egy gumit és meglovaglod.
Válazd azt ameliyk a legjobban tetszik. Nekem a 3. a kedvencem!;) :)
Köszönöm szépen..:)
Biztos beválik =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!