Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a rosszabb? Megbánni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a rosszabb? Megbánni, hogy megtetted, vagy megbánni, h nem tetted meg?

Figyelt kérdés
bánni azt, h mindent megtettél, és nem sikerült, vagy bánni, h nem tetted meg amit akartál, és nem sikerült???
2011. aug. 11. 23:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is 23:26-ossal értek egyet.
2011. aug. 12. 00:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerelmi kérdésekben mindenképp azt bánom jobban, amit nem tettem meg. Ugyanis szerelmi kérdésekben muszáj lépni, és nem lehet azt megbánni, amit megtettél, ugyanis egyébként sem lehetett volna jobb.
2011. aug. 12. 10:38
 13/16 A kérdező kommentje:
igen, de mi van akkor, ha eljutsz arra a szintre, h bárcsak ne tettem volna meg, mert ez így annyira rossz, h nem szabadott volna erőltetni...?
2011. aug. 12. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván szenvedsz, és tényleg a másikat tartod jobb megoldásnak. Viszont gondolj bele(ha feltételezzük, hogy szerelemről van szó)Így legalább megtudtad, hogy a másik érez-e valamit irántad, és ha igen jobban jársz, ha nem akkor pedig hamarabb túl tudod rajta tenni magadat, mintha csak álmodoznál. Hidd el pár év múlva senki sem fog rá emlékezni, és te is jobban fogsz neki örülni, hogy bátor voltál, rákérdeztél, és nem szenvedsz még akkor is a kételyeidben. Velem legalább is így volt.
2011. aug. 13. 11:00
 15/16 Troll007 válasza:
megbánni h nem tetted
2013. febr. 2. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Megbánni, hogy megtetted. Én nagyon tépelődős típus vagyok.
2014. júl. 17. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!