Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyire számít a fogak egy fiún?
Figyelt kérdés
pl:. nem tökéletes a fogsora..2011. aug. 11. 20:47
21/29 anonim válasza:
használd tomit ő jó fogorvos és tudod hogy anyu okos igy tomival mos :D
22/29 anonim válasza:
nekem nagyon fontos h egy fiúnak ápolt foga legyen. magyarul ne legyen lepedékes, ne rohadjon és ne legyenek kajamaradékok a fogán, ja meg persze fogköve se legyen vagy ha van is akkor ne legyen látható.
ha kicsit csálé a foga az nem gáz, de a büdös lehellet annál inkább!!!
23/29 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:06
A fogsorról volt szó (ajándék lónak ne nézd), nem a büdös szájszagról.
24/29 anonim válasza:
nekem nagyon fontos, hogy a srácnak patent legyen a fogsora de ez szerintem abból fakad, hogy fogorvosnak tanulok, szóval én alapjáraton mindenkinek lecsekkolom a fogait... xD de szerintem a lányok többségét olyan mértékben érdekli a kérdés, hogy ápolt legyen, szerintem a dohányzás nagy mértékben ront a fogak kinézetén, szóval szerintem azt mindenképp érdemes kerülni, de az, hogy olyan legyen a fogsorod mint akiről épp aznap vették le a fogszabályozót, nem elvárás az esetek nagy százalékában ;)
25/29 anonim válasza:
Először is, értelmesebben is megfogalmazhattad volna, az enyémek szépek, küldj képet, ha bejövős vagy megmutatom:)
26/29 anonim válasza:
Ne legyen ápolatlan,ne harapja ki a pókot a sarokból,ne legyen hiányos. Volt,hogy láttam egy nagyon jó pasit és teljesen ápolatlanok voltak a fogai...Na az elég illúzióromboló volt.:S
27/29 anonim válasza:
Hát,sajnos,én naponta 2x mosok fogat...mégis nagyon romlik a fogam,lehett örököltem....
De,nem látszik végülis.
28/29 anonim válasza:
66%-os kisfiú szerintem még menj a játszótérre ahelyett hogy GyIK-en fárasztod itt az agysejtjeinket.
29/29 anonim válasza:
Ha megkérdem mennyire számít az orr aztán megkérdem mennyire számít a szem és így tovább aprónként akkor kialakul egy emberi arc. Akinek fontosak ezek a dolgok az nyílván a külső alapján dönt. Aki azt mondja nem olyan fontosak az nyílván enged valamit a külső igényekből. Ebből a fogas kérdésből is lehet tudni kinek mennyire fontos a külső. Én nem mondom egy lányra, hogy fontos legyen a foga kinézete vagyis igazam van azaz belső alapján választok nem külső alapján. Ha fontos lenne akkor számítana a kinézet:) Így értékelődik egy ember. Ki cáfolja az csak vitatkozik:D A fog is külső és egy része az embernek. Aki jó csak jóképű pasira bukik...hát ott nem árt egy jó drága fogorvos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!