Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyomozhatnám ki, hogy van-e meleg ismerősöm?
amelyik színes koktélt iszik, tangapapucsot hord, és arra a kérdésre, hogy "MELYIK A KDVENC SZÁMOD MADONNÁTÓL" nem az a válasz, h "AZ MEG KI A F@SZOM?", akkor az illető b*zi
Többet is megtudhatsz a beazonosításról az Amercan Dad-ből.
Remélem még nem vagyok elkésve, de leírnám az én történetemet. Én ugyanebben a helyzetben voltam 16 éves koromban... Tetszett nagyon egy osztálytársam és próbáltam figyelni a "jeleit" meg én is küldtem felé, amire akkor azt hittem hogy vette a lapot. Aztán rá egy-két hónapra lett egy barátnője akivel azóta is együtt vannak. Ezután természetesen lemondtam róla mert nem hajtok heteró pasikra. Ezután egy ültetéskor egy másik osztálytársammal egy "vonalba" kerültünk (én a bal oszlop első padjában ültem ő pedig a jobb oszlop első padjában) és azt vettem észre órákon hogy nagyon sokszor engem figyel. Ha ránéztem akkor sem vette el a tekintetét, teljesen kitartónak tűnt. Már kezdtem örülni, hát még akkor amikor egy hónapra rá egymás mellé kerültünk. Ekkor jobban megismertem (mert addig nem beszéltünk túl sokat) és egyből rájöttem, hogy megint melléfogtam, ugyanis szinte biztos hogy heteró a srác. Egyfolytában a csajokról dumál, túl sok közös témánk mint kiderült nincs.
Na mindegy, ebből az egészből csak azt akarom kihozni, hogy kizárólag akkor lépj amikor már 99%-ig biztos vagy abban hogy meleg a haverod, mert ha esetleg mégsem, akkor balul sülhet el a dolog. (szerencsére én egyikőjüknél sem jutottam el odáig, hogy elmondjam, nem is tudom mi lett volna a vége :S Sajnos nem sok heteró pasi van, aki tolerálja a melegeket) A tanácsom az hogy próbálj meg kérdezősködni de nagyon burkoltan. Faggasd a csajokról, ilyesmi. Ha terel, akkor jó esély van rá hogy meleg. Minden jót! :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!