Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a következő miért buknak a nők a bukó önző pasikra inkább mit a kedves és megértő fiúkra?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 15:23
21/24 anonim válasza:
Én nő vagyok és nekem soha sem kellettek a mocskos ringyó bunkó faszik. Ezt így leírom. Számomra ők nem férfiak.
Ellenben sok olyan pasival találkoztam, akik bár "rendes fiúknak" mutatkoztak, de valami defektjük volt: pl. csúnyák voltak mint a bűn, vagy buták voltak. Kitudja hogy lehet ezért nem kellettek a nőknek mert ilyenek, és nem azért mert "rendesek".
Egy jóképű, sikeres, gazdag segítőkész intelligens és hűséges + RENDES férfiért egy millió nő nyúlna egyszerre, elhiszitek?
CSAK ILYEN NINCS :((((
27N
22/24 anonim válasza:
a 15:40-es leírta miért buknak a bunkó pasikra.De a rendesség nem hátrány sőt!Legyél kedves és megértő de energikus határozott és próbálj önbizalmat növeszteni!Le fogod alázni a bunkó haverjaid ha jobb vagy mint ők egyébként én a rendes srácokért vagyok oda mert nincs sok önbizalamam de ilyen az élet!A rendes srácokat sokan barátnak tarják de nem gondolnak rájuk férfiként kivéve a kevesebbséget akiket érdemes lenne megtalálnod!Emiatt azért ne legyél bunkó és ne általánosíts mert mindig vannak kivételek csak nem minden környezetben és nehéz őket megtalálni!Egyébként meg azért nem kell feladni mert felnőttként nem huszonévesek közt hanem később de nem sokkal felnőtteknek már nem a bunkó kell!
23/24 anonim válasza:
Az osztálytársad mit szeretett egy olyan lányon, aki játszott vele? Ha csak a jószívűségbe lehet beleszeretni.
24/24 A kérdező kommentje:
azt nem tom hogy mit. a válaszokat köszi de azaz igazság hogy nem sokára 20 leszek ilyesztő mert még nem vólt senkim
2011. aug. 12. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!