Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért van, de valahogy az arab fiúk jönnek csak be:S Volt már persze barátom, aki magyar, mint én, de akárhogy is. Az arabokkal jobban elvagyok. Anyuéknak nagyon nem tetszik a dolog mert féltenek, amit én is megértek, de mit tehetek?
Külföldön voltunk nyaralni, ott is odajöttek hozzám az arabfiúk beszélgettünk, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Csak félek, hogy komolyra fordulnak a dolgok. Hogyan lehetne megelőzni a bajt? Vagy hogyan tudnám elfelejteni őket?:/
15/L
Az a gond, hogy itt mindenki irni fog neked mindent: hogy az arabok ilyenek meg olyanok, es felsöbbrendünek tartják magukat. a másik oldal meg az ellenkezöjét fogja irni, hogy nem mind vallásos, nem mind olyan, aki rabszolgának tartja a nöt, bebugyolálja, aztan ha megunta, akkor hoz másik feleséget a házhoz.
Nem lehet altalanositani.
Ès neked kell tudni, hogy a pasi milyen, mert Te ismered.
Ha nincs arab baratod, csak tudod magadrol, h ök vonzanak, az lehet az uj, az ismeretlen, az egzotikum iranti kivancsisag is, hogy neked kulonleges baratod legyen, ne atlagos.
Viszont nekem van egy sztorim egy arab ferfival: kb. igy alltam hozza mint Te, h nekem tetszenek a keletiek. aztan összejöttem a baratommal. eleinte tenyleg egzotikum volt, meg jo, szerelmes voltam. megbabonazott teljesen. elöször az tunt fel par honap utan, h nagyon sokat beszel arrol, hogy az arabok felsöbbrenduek, mert minden tudas, kultura töluk ered. es amugy is, ö ferfi, es ezert öt tisztelnie kell minden nönek. ugy is viselkedett, felsöbbrendukent. nemcsak nökkel, hanem a "nem arab" ferfiakkal is, lekezelte öket, es ezert ellenszenves volt pl. a csaladomnak, barataimnak. jah, nem is lehetett fiu baratom. ezt meg elneztem, mert szerelmes voltam. aztan elöallt azzal, hogy a baratnömhoz csak akkor mehetek át, ha nincs otthon a férje. aztan a ruha: pl. ha mentunk valahova (csakis akkor ha ö akarta), akkor azt kellett felvennem ami neki tetszett. ÈS a legdurvabb: ö napi 5ször imadkozik, ramadan, minden. mindeközben lop, csal, hazudik, otthon iszik, nem keveset! azt ismételgeti h ö mekkora jo ember. holott en mar tudom, hogy ez csak rizsa... és a mai napig nem tudtam megszabadulni töle, mert sakkban tart, es engem is meglopott, átvert pénzzel, amire rajöttem. es ez eleg durva!!! mert ha a vallasbol indulunk ki, ö eleve kerni sem kerhet penzt a nötöl, nemhogy lopjon töle!
ha belegondolok is rosszul vaygok. ha jot akarsz magadnak akkor keresgelj inkabb olaszt vagy spanyolt, ök is egzotikumok ;)
hát akire konkrétan gondoltam Münchenben él :$:)
és évente egyszer tudnék kimenni általába.. max 2 v 3. de ha alakulnának a dolgok, akkor ő is tudna jönni, szóval úgy már sűrűsödnének a találkák:) ő 17, én pedig csak 2vel fiatalabb!:)))
huhuhh... köszönöm a válaszod:/ és ti azóta is együtt vagytok akkor? illetve... megkérdezhetem h az a fiú pontosan hova valósi?:)
ne kezdj ki arab fiukkal.fut fat igernek.oszt ha megkapnak,eldobnak,mint egy rongyot.
nekem is bejonnek az arabok,de inkább az itteni pasikat valasztom,mint az arabokat.talán ők sokkal odaadobbak,kedvesebbek,kitartobbak,romantikusabbak,udvarlas szempontjabol,mint a magyar fiuk,es ezert jobban levesznek a labunkrol,.de nem kell mindennek bedőlni....keress magyar fiut,vagy elcseszed az életed.
Arab kulturkörben a nő nem ember, nem társ, csak tulajdon. Tudják, hogy európaiaknál a nő beleegyezése is kell a házassághoz. De amint a tulajdona leszel....
Szomszédom hozzáment egy arabhoz, miután kimentek a férfi rájött, hogy a kecskéket jobban szereti, úgyhogy elcserélte az asszonyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!