Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk válaszait várom. (lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk válaszait várom. (lányok is írhatnak) Ti megtennétek?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal egy hónapja, de még mindig gondolok rá és még mindig vannak érzéseim. Nagyon nagy szerelem volt, 3 évig tartott. Azt mondta ha velem egyszer szakít jó ideig nem lesz senkije. Mégis más lányokat nézeget meg velük beszélget. Képes lenne összejönni valakivel? Meg ha igen az jelentene valamit? Vagy csak pótlék?
2011. aug. 11. 10:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nagyon szerelmes vagyok a páromba,már lassan 2éve.de nagyon elviselhetetlen egy srác és sokszor szakítottam már vele,csak olyan,mint egy bumeráng,mindig visszajött.amellett viszont minden egyes alkalommal összejött valakivel,hol ezzel,hol azzal.a fiúk már csak ilyenek (tisztelet a kivételnek!),de ezzel nem tudsz mit csinálni.ha úgy gondolod,akkor menj vissza hozzá,ha meg lemondasz róla,akkor igyekezzél nem törődni vele,bár tudom,nehéz... :/ sok sikert a jó kimenetelhez!!
2011. aug. 11. 10:20
 12/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. hát 22 évesek vagyunk. azért szakítottunk mert ellaposodott a kapcsolat.
2011. aug. 11. 11:04
 13/21 A kérdező kommentje:
és nem haraggal váltunk el. azóta is sokszor ír nekem minden héten van hogy többször is de rólunk nem beszélünk. azt mondta ebből még bármi lehet és hogy ki tudja még mi lesz.
2011. aug. 11. 11:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor nem biztos, hogy jó ötlet volt a szakítás. Mi is 3 éve vagyunk együtt a párommal, és ennyi idő után bizony megesik, hogy "ellaposodik" a kapcsolat, de hát akkor egész egyszerűen feldobjuk valamivel, közös programok, hasonlók, és minden rendben folytatódik.
2011. aug. 11. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:

Engem fél éves kapcsolatból 1 hónapja, és szerintem egy ideig nem is fogok lányokkal összejönni. Szerintem ő volt életem szerelme. Éreztem vele le tudnám élni az életem. De ha úgy esik alkalmira összejönnék csajjal, mert az előző csajom után iszonyat kanos vagyok, de hogy újra olyan kapcsolat amikor szívből szeretem a lányt ő meg otthagy olyat jóideig nem.

20/F

2011. aug. 11. 11:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy véget ért. Igen mi is mindketten így érezzük, hogy ő volt az igazi. Én vissza szeretném kapni, csak semmi sem olyan egyszerű. De jövő héten végre találkozunk és akkor beszélek vele. (bunkó kommenteket meg nem kérek csak értelmes válaszokat)
2011. aug. 11. 11:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Szakítottátok... innentől neki szabad a pálya. Lehet hogy már van barátnője de ez már CSAK az ő dolga!
2011. aug. 11. 11:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretitek egymást és nem csak arról van szó, hogy ellaposodott a dolog, akkor szerintem meg lehet beszélni, mind a ketten jobban odafigyeltek a másikra és próbáltok egy kis szint vinni a dologba. Ha viszont elmúlt a szerelem és csak a megszokás miatt érzitek azt, hogy hiányzik a másik, mert ilyenkor nehéz visszatalálni a normál kerékvágásba, s kicsit felbojdul minden, akkor nincs már értelme, lépj tovább. Az hogy más csajok után néz normális, a hirtelen magány őt is utolérte, bepánikolt és szeretné mihamarabb betölteni a hiányod, de hiába jön vagy jösz össze másokkal ez úgysem fog betöltődni, mig le nem zárod magadban a kapcsolatot és tovább nem tudsz lépni.
2011. aug. 11. 12:10
 19/21 anonim ***** válasza:

1. Azt mondta ha velem egyszer szakít jó ideig nem lesz senkije.

2. Mégis más lányokat nézeget meg velük beszélget.

3. Képes lenne összejönni valakivel?

4. Meg ha igen az jelentene valamit?

5. Vagy csak pótlék?

1. Amikor még együtt voltatok nyilván ezt mondta, de ő sem tudhatja mit hoz a jövő.

2. És akkor mi van? Szakítottatok. Ettől már meg kellene szakítani a kapcsolatot az ellenkező nemmel?

3. Igen. Te sem vagy pótolhatatlan.

4. Igen.

5. Miért lenne pótlék? Ha az lenne, akkor veled maradt volna. Ne hidd, hogy soha sem teszi túl magát rajtad és nem nőjében csak téged fog keresni.

2011. aug. 11. 12:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Még biztos nagyon fiatal vagy!:)

Előtted az élet. Ha te kellesz neki úgyis rájön, mit vreszített, mert belőled nem lesz több. De ne keresd. Ne írj rá! Ne is hívd! Ez szokta bosszantani a pasikat, ha lesz*rják a fejüket és nem törődünk velük.

Mivel 3 évig voltatok együtt, már ismeritek egymás minden apró mozdulatait, szokásait, mentalitását.

Ha egy új lánnyal kezd, előbb-utóbb rájön, hogy ő nem te. És akkor majd hiányzik neki a megszokás és persze te!

De mivel ő szakított veled, ezért nem szabad a karjaiba szaladni "Igenis megbocsátok drágám!" .

Engem édesapám nevelt fel egymaga. Mindig arra tanított, hogy a büszkeségem, a tisztességem, a magabiztosságom és a hitelességem mindig maradjon meg, bármilyen körülményben. Ha mégis úgy döntenél, hogy megbocsátasz neki, azt ne egyből tedd. Kéresd magad, hogy "én igen könnyen meggondolhatom ám magam", és akkor biztos nem fog veszni hagyni:))))

Másrészt úgy gondolom, hogy ez diákszerelem. Rövid az élet. Nem szabad egy embertől függni mindig. Menj bulizni, ismerkedj, sátorozz a barátnőddel, sportolj. Tedd azokat a dolgokat, amiket ő ellenzett, vagy nem engedett meg neked. (nekem pl. egyik pasim nem engedte, hogy (nem mélyen, de) dekoltázsolt felsőt vegyek fel. ) Meg küldönben is. Annyi pasi van még a világon:D Találsz jobbat is. Tudom, tudom: belőle csak egy van, de minek kell mégegy olyan ember, aki nem fél elveszteni egy ilyen kincset? (:

2011. aug. 11. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!