Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó szerelmes szöveg? A romantikus csajok, pasik mit gondolnak?
Nézd a véleményünket kérdezted ki, hogy jó e ez a szöveg, én elmondtam, hogy nekem nem tetszik, mert lehetne eredetibb is. Mert ha felmegyek facebookra ezer ilyet olvasok. És ha én írok szerelmes verset, akkor megpróbálok kiszakadni ezekből a sablonos sorokból.
De ha nem bírod a kritikát, nem kell kitenni az oldalra.
bonney és clyde? kerozin? jó szám :DDD nekem a hangulata tetszik valahogy
16/f
Storm azt mondod a sugallnivalójával nincs gondod csak minden mással. Engem csak az értelme érdekelt :)
Amúgy mi van nauronnal?
Na mondjuk ha tudom, hogy dalszöveg dallammal...az más. Mert dalszövegként lehet jól hat. De mint idézet magában gyenge.
A mondanivalóval miért lenne gondom?
Kedves Kérdező!
Te feltettél egy kérdést és a többiek csak válaszoltak rá. A többségnek nem tetszik mint ahogy nekem se, de ezért nem kell kioktatni minket.Egyszerűen számunkra ez nem romantikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!