Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó szerelmes szöveg? A romantikus csajok, pasik mit gondolnak?
Figyelt kérdés
Mert, ők a gyengék, mi meg az erősek. Nekünk igazunk van, ők tévednek. Mindent szabad, csak fogd a kezem! Küzdd át magad velem az életen!!!!!! wáh imádom:)2011. aug. 10. 23:39
11/33 anonim válasza:
az, hogy nem tetszik nem azt jelenti hogy még nem szerettem senkit tiszta szívből :D
12/33 A kérdező kommentje:
Miért nauron csak akkor ír ha össze akar valakivel jönni?
2011. aug. 10. 23:46
13/33 A kérdező kommentje:
Sztem meg igen azt jelenti nem szeretet tiszta szívből. Mert én a szerelmemmel szeretnék egy életen át kézen fogva a bajokat együtt egymás mellett állva leküzdeni. Ennél szebb nincs egy pár életében. Bármi jön a szerelem összetart :):)
2011. aug. 10. 23:48
14/33 anonim válasza:
Nem tudom, csak pont az előbb olvastam arról, hogy egy csajnak bejön a stílusa...és nem ismertem a nevet. Most, hogy megláttam, hogy ő az...elcsodálkoztam. :D
15/33 anonim válasza:
"Nekünk igazunk van, ök tévednek". Már bocs, de ebböl nekem semmi romantikus nem jön le :)
Gáz.
16/33 A kérdező kommentje:
Jah akkor bocs nem a szavak jelentésére gondoltam és a mondatfűzésre hanem a valódi sugallnivalójára. Hogy a szerelem bármi jön összetart két embert és ez az igazi szerelem.
2011. aug. 10. 23:50
17/33 anonim válasza:
OKé...
1. Nem rímel.
2. Nincsenek összeszedve ritmikusan rendezve a sorok, nincs semmi ritmusa.
3. Nuku költői kép.
4. Totál sablonosan megfogalmazott sorok.
A gondolat, kedves meg aranyos, és biztos örül neki aki kapta de mint alkotás nem állja meg a helyét. Én így látom. (pedig voltam szerelmes)
18/33 A kérdező kommentje:
Hogy amikor a tv-ben látok párokat hogy z egyik mozgássérült, pl volt egy csaj aki izomsorvadásban szenvedett a férje meg izmos jóképü volt és akkor is mellette maradt mert szívből szerette, pedig lehetett volna más.
2011. aug. 10. 23:52
19/33 A kérdező kommentje:
Akkor nincs képzelőerőd.....
2011. aug. 10. 23:53
20/33 anonim válasza:
Nekem nem a gondolattal van bajom, hanem a megfogalmazással...légy egy kicsit eredetibb. Minden 3.szerelmes ilyeneket ír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!