Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart egy fellángolás?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 21:41
1/7 anonim válasza:
na latod eszt en is szeretnem tudni
ha valaszt kapsz ra valami ertelmeset szolj nekem is koszi
2/7 anonim válasza:
Pasifüggő...Az 1. párom 3 hónapig szédített, a 2. 5 hónapig... Jó színészek voltak, meg kell hagyni...De lehullt a lepel és sajnos nagyon fájdalmas volt a valóság. Egyik sem merte kimondani, hogy csak a farka vezérelte. Én viszont egy idő után kezdtem érezni, hogy vmi nem stimm és kicsikartam belőlük a valóságot...Végül ők dobtak...Persze én meg halál szerelmes voltam...
3/7 anonim válasza:
Még annyit: ha a tényeket nézem, olyan 1-2 hónap alatt rájöttek, hogy nem kellek, csak nem merték bevallani. Ha visszaemlékszem, 1-2 hónap volt, amikor "szárnyalt" a kapcsolatunk, aztán jött a zuhanás...
4/7 anonim válasza:
ha nem enyhíted a fellángolásod tárgyával, tehát nem kapod meg az illetőt akkor nagyon sokáig, az is elképzelhető hogy örökre.
5/7 anonim válasza:
A fellángolás számomra rövid időt takar...Kizárt, hogy örök legyen...Max. a szerelem lehet örök, de a fellángolás sosem, az csak időleges, ha megkapod az illetőt, ha nem. Ha nem kapod meg, az a plátói szerelem, ha örökké tart...
6/7 anonim válasza:
Pár nap-hónap-év.
Változó, attól függ, mennyire erős, meg még sok mástól is.
De semmiképpen nem örökre:)
7/7 anonim válasza:
"A férfi olyan hamar felmelegszik, mint a villanykörte: egy pillanat alatt tűzbe jön, s ugyanilyen hamar ki is hűl. Ellenben a nő - s ez tudományosan bizonyított tény - úgy melegszik fel, mint a vasaló. Lassan, fokozatosan forr fel, mint a jó húsleves. De ha egyszer átforrósodott, nincs, aki lehűtse."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!