Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyis tudnam elfelejteni mikor lepten nyomon belebotlok?

Figyelt kérdés
mikor nem akartam elfelejteni sot latni akartam minnel tobbet akor olyan ritkan tudtam lati:(most pedig mikor el akarom felejteni egyfojtaban latom es azokkal a gyonyoru szep kek szemeivel ramnez hat azzal levesz a labamrol hat...ijen nincs
2009. ápr. 11. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne nézz a szemébe :) Udvarolj más csajoknak, ha pasi vagy, ha nő, akkor meg engedj a csábításnak másik pasi felől...
2009. ápr. 11. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Hat ha fojton belebotlassz akkor elfelejteni sehogy(foleg ha fel is esel....XD).szerintem azert tunik ugy,hogy tobbet latod mert nem szeretned latni.....en is voltam ezzel igy.keress valaki mast es 1ido utan elfelejted.:)
2009. ápr. 11. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
hat koszike de az nem megycsak ugy tessek lassek elfelejtem mert ugy akarom:Pjah amugy lany vagyok
2009. ápr. 11. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

tudom,hogy nem ugy megy.en egy pasit 3 ev alatt nem tudtam elfelejteni,de kaptam egy pasit akit szeretek es el is van felejtve:D

A masodik valaszolo voltam

2009. ápr. 11. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Na mivel kiderült, hogy lány vagy:

"A nőnek nincs meg a kellő képessége arra, hogy csupán akaratának a megerőltetésével, gyökeresen eltörölje annak a képét, aki sokáig lenyűgözte. Egy másikkal kell helyettesítenie. Nem rombol, hanem egymásra illeszt. Amikor a második kép nagyobb és szélesebb az elsőnél, s emebből semmi sem látszik többé, akkor minden jól van. Ez a feledés. Amikor kisebb nála, s a réginek a szélei kilátszanak alóla, akkor hiába minden: ez a lelkifurdalás."

Ezt el kell fogadnod...Felejteni csak akkor tudsz, ha más lép a helyébe és felülmúlja az előzőt...

2009. ápr. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!