Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kimutassam előtte hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimutassam előtte hogy még mindíg mennyire szeretem?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a pasimmal nemrég és, most hétfőn tuti hogy összefotunk h beszélgetünk-e azt nemtom...

Telón szakítottunk szval azért még beszélgessek vele?

Kimutassam neki hogy én még mindíg nagyon szeretem vagy inkább ne mert akk azt hiszi h odavagyok érte...

Várom a tanácsotokat hogy mégis mit mondjak neki h hiányzik vagy vmi...

Esetleg ha olyat kérdezne megkérdezzem tőle h nem -e kezdhetnénk újra vagy azért ennyire ne siessem el...

Köszi a válaszokat!!

2009. ápr. 11. 19:02
 1/3 Voguelilias ***** válasza:

Szerintem ne mond neki addig, hogy hiányzik és szereted ameddig ő hasonló kijelentéseket nem tesz! Nálam ez 1 hete volt amikor találkoztunk és mondtam neki, hogy hiányzik és hogy szeretem. Nem lett jobb a helyzetünk. Sőt féltem vele találkozni, mert nem akartam őt még egyszer elveszíteni, de sikerült és nem kellek neki pedig tudja nagyon jól, hogy imádom és ő a mindenem! Tedd azt amit te jónak látsz itt úgy is hiába írjuk, hogy ne mondjál neki semmit ha ott úgy érzed, hogy mondanod kell akkor tedd meg! Nekem is hiába mondták, hogy ne találkozzunk rosszabb lesz de kellett hogy találkozzak vele! De már tudom, hogy rosszabb lett.

Fel a fejjel és kitartás!

18/L

2009. ápr. 11. 19:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi..:)

De mi nem beszéltük meg hogy talizzunk csak jön a húsvét és ott lakik ahol a rokonom és tuti ő is ott lesz...

2009. ápr. 11. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
ne mert csak elbízza magát!!várd meg hogy először ő mutassa ki az érzéseit!!*
2009. ápr. 12. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!