Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napietus szerint tinédzser korban küzdhet az ember a szerelméért, ha elmúlt a szerelem a barátjában?
Szerintem igaza van.
Tini korban ez még nem is igazi szerelem a tinik annak mondják persze de azt sem tudják mi az,ez csak olyan vonzódás féle.Az meg amilyen hirtelen elmúlt olyan hirtelen újra föllángolhat csak dolgozni kell érte egy kicsit.
Napietusnak szeretettel:
:D nem mondtam, hogy ne fuss az expasid után, csak azt, hogy gáz helyzet lesz :D :D
egyébként szerintem semmilyen korban ne teperjen egy nő az exéért. annak jó vége nem lesz. fiatal korban meg főleg. ilyenkor élni kell és tanulni, nem kínlódni a baromságon.
Miért reklámozod a blogod?
Ezt persze a moderátorok megengedik-.-
Téged meg Szamócát akárhol látlak csak lepontozni tudlak..
akkor én leszek az első aki kiáll Napietus mellett! :) igen is jókat ír!
ha fél éve vége akkor mi értelme lenne futni utána? persze mondani könnyű, mert velem is előfordult már hogy futottam egy lány után... le kell róla szokni! akinek nem kellesz azért kár egyetlen szó is!
De olyan érdekes, hogy néztem mások kérdéseit hasonló témában, és sokan azt mondják, hogy jobb a dolgokat tisztázni, és ugyan mit veszíthet az ember?
Hiszen akit szeretünk, azért bármit megtehetünk.
És tudjátok mit?
Teljesen a véleményetek ellentétét gondolom, mivel nektek minden gáz.
Istenem, ha egyszer nem az egótok, meg a büszkeségetek vezérelne titeket.
Legyen bennetek odaadás.
ma 11:10!
Miért tetted fel a kérdést, ha úgyse érdekel mások véleménye?
Ha irritál mit foglalkozol vele? Akkor ne vedd fel a véleményét, meg kiírod a nevét a kérdésben? Milyen jogon raksz fel te kérdést róla? :)
Neki van igaza és héhavernak! Fél éve nem vagytok együtt? És még nem cselekedett egyikőtök sem? Hát akkor így jártál! Eddig nem jutott eszedbe utána futni? Neki sem jutott eszébe és akkor ti szeretitek egymást? Ha az egyik fél már nem szerelmes akkor miért kéne erőlködni? Szép lassan el kell fogadni, hogy vége. Soha, senki után nem futottam, se kis tiniként, se most fiatal felnőttként! Van büszkeségem és kész. Ha tudnám, hogy az, akibe szerelmes vagyok és szerelmes belém még, de fél attól, hogy újra baj lesz köztünk, akkor küzdenék, de tudod mit? Miért is szakítottatok, ha annyira szeretitek egymást? A mostani párommal, rengetegszer veszekszünk, sokszor egymás fejéhez vágtuk, hogy jó, akkor most legyen vége, de mégsem lett, mert rájöttünk, hogy mi jól kijövünk egymással. Néha megalázzuk egymást, de érdekes egyikünk sem tud kilépni a kapcsolatból. Ha végleg vége lenne, az azt jelentené, hogy beleunt az egyikünk, akkor mit küzdjek érte???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!