Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szegény embernek nem is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény embernek nem is lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Tudom , hogy manapság azt nézik a nők többsége , hogy mennyire gazdag egy pasi , de ettől függetlenül egy szegénynek miért olyan nehéz találni egy lányt ? nem arról van szó , hogy nem öltözik rendesen. Ápolt van munkája de nem szórja a pénzt meg nincs luxus verdája.
2011. aug. 9. 20:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
utolsó, mert te aztán tudod.. de nincs is annyi gazdag pasi, ha már úgy nézzük.. vagy akkor hatarozzuk meg h mi a szegény és mi a gazdag..
2011. aug. 9. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:

A nők nagyon válogatósak, elsősorban a külső számít nekik, ha meg van a külsőd akkor nem számít a pénz, de ha nincs kompenzálhatod ha gazdag vagy, pl. ha egy férfi 160-170cm kutyának nem fog kelleni, mert midnenki magas pasit akar, így kompenzálnia kell, vagy ha valakinek gyerekes az arca szintén egyedül öregszik meg, hiszen a ronda nőknek is jóképű pasi kell és meg is kapják mert ők dönthetnek, ők utasíthatnak el bárkit, a nők irányítanak mindent, ők válogatnak közülünk, ezért minden erőnkkel azon kell lenni, hogy jól nézzünk ki mint a filmsztárok és hogy megfeleljünk a nőknek, különben soha nem lesz nőnk.Ez sajnos egy nők uralta világ:(

21f

2011. aug. 9. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy MINDENKI a belsőt nézi.Ezzel tisztában vagyok, hogy nem igaz, mert a lányok többsége a pénzre bukik.DE! Egy normális lány nem a pénzéért van valakivel, hanem mert szereti.És manapság kevés a normális lány ez a gond.De azért még léteznek olyanok is,akik a belsőt nézik és nem a pénzzel foglalkoznak.. csak meg kell találni :)
2011. aug. 9. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:
utolsó, ne ennyire negativan. ha vki nem magas, akkor keres alacsonyabb lanyt.. mindenki talal part maganak elobb-utobb. :)
2011. aug. 9. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:
21f-nek ment a kommentem
2011. aug. 9. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
így van egy normális lány nem a pénzéért van. :)
2011. aug. 9. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:

n kifejezetten utálom a pénzes pasikat. azt hiszi majd hogy a pénzét, a házát, a kocsiját, az ajándékait szeretem, vagyis azok miatt szeretem..de egy kevésbé gazdag pasi nem hiszi ezt, hanem azt hiszi, hogy magát a pasit szeretem, nem a pénzét...

és én is így vagyok vele... egy pénzes pasi azt hiszi hogy minden nőt megkaphat, ezért nem is becsüli meg őket, mert mivel mindent megvehet magának, egy nőt is megpróbál megvenni.. de egy kevésbé pénzes már nem...

mondjuk ha a pasi trehányság miatt nem dolgozik akkor az már más tészta, akkor lusta és nem foglalkozik magával, a jövőjével...

én mindig is úgy képzeltem el a jövőmet hogy nekem lesz olyan mnkám amivel el tudom tartani magamat, nem az hogy majd ozzámegyek a gazdag pasihoz..

a titanic filmben élő példa, jack dawson éli az életét, sokkal boldogabb, mint rose körül legyeskedő gazdag pasi..

2011. aug. 9. 22:42
 18/19 anonim ***** válasza:
21:11 Nem úgy megy az, mert az alacsony lányoknak is magas pasi kell :(
2011. aug. 10. 07:46
 19/19 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül :) tudok pár példát is a környezetemből :)
2011. aug. 10. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!