Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értsem azt, hogy nyitottk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értsem azt, hogy nyitottkapcsolat? És mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyitott kapcsolat: együtt vagy a pároddal, de te is szexelhetsz mással és ő is. ja és nincs féltékenykedés! am szerintem undorító dolog.!
2011. aug. 9. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
nem minden esetben undorito... ha pl nem akarod magad lekotni komolyabban viszont van valaki aki erdekel akkor bele mesz egy nyitottkapcsolatba. de ha ilyenrol van szo akkor azert mind ket felben lehetne annyi h nem a masik szeme elott fog csajozni vagy pasizni viszont feltekenysegnek itt semmi helye!! az tonkre teszi az egeszet...!!!
2011. aug. 9. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, együtt vagy valakivel, de szabad a szex másokkal is.

Én nem mennék bele ilyenbe, mert ha szerelmes vagyok, akkor nem tudom elviselni, hogy a pasim mással legyen, nekem fontos, hogy az egyetlen legyek számára. De akik igen, szerintem náluk az a fontos, hogy mindkét fél teljesen elfogadja ezt a szituációt, jól érezze magát.

Ha pl. csak kényszerből megy bele az egyik, mert mondjuk szerelmes a másikba, az a kapcsolat előbb-utóbb úgyis bedől.

2011. aug. 9. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a nyitott kapcsolatot nem is nevezném kapcsolatnak. Se szerelem, se hűség, se őszinteség.
2011. aug. 9. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!