Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy valljam be neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy valljam be neki, hogy mit érzek?

Figyelt kérdés
ma talán találkozunk, de már régtől jo barátok vagyunk, csak én beleszerettem és már el akarnám neki mondani. csak simán nézzek a szemébe aztán "szeretlek" ? vagy csókóljam meg? jah és az is benne van a pakliban ha nem jön be, és akkor vége mindennek?
2009. ápr. 11. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Már millió ilyen kérdés van. Nem kell feltétlenül szavakba öntened amit érzel. Próbálj meg imponálni neki, óvatosan kérdezz rá, hogy elmentek-e sétálgatni kettesben délután, vagy várj amíg ő meg nem teszi ezt és ott minden jön magától.
2009. ápr. 11. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legjobb és legromantikusabb, hogy egyszercsak a szemébe nézel (jó mélyen, pár másodpercig), aztán lassan elindul az arcod az övéhez, aztán ha nem húzza el a fejét, akkor ő is akarja, és akkor megcsókolhatod.:) A lényeg, hogy ne hirtelen kapd, le, hanem szépen lassan.:) És a csók után bevallhatsz neki mindent, ha nem vág pofon.:D

Sok sikert!

2009. ápr. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!