Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizni lehet flörtölés nélkül is?
A kérdésem arra irányulna, hogy azok, akik eljárnak hétvégente szórakozóhelyekre, feltétlen flörtölnek? Milyen gyakori a buli közben elcsattant csók, ami csak arra az egy alkalomra vonatkozik?
Illetve a kört leszűkítve, ha valaki rendszeresen elmegy a párja nélkül bulizni, azonban a kapcsolatuk tökéletesen működik, kell-e félnie a másik félnek attól, hogy elcsattan egy csók?
Nyilván elég általános kérdéseket tettem fel és nem lehet általánosításból kiindulni, de azért kíváncsi vagyok.
hát ne haragudj, de én amit fentebb írtam, az nem hazugság.
az ilyen típusú emberek mint pl én is NEM flörtölgetni, meg pasizgatni mennek, hanem a zene miatt. nekem az határozza meg hová megyek, hogy ki fog játszani, ergo milyen zene lesz (underground zenék : dnb dubstep, breakbeat stb).
az ilyen bulikra nem társkeresők, csajozó/pasizó emberkék mennek, hanem azok akiket a zene érdekel, persze az emberek nagy részének megértem, hogy ez elképzelhetetlen, de ilyen is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!