Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bulizni lehet flörtölés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulizni lehet flörtölés nélkül is?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra irányulna, hogy azok, akik eljárnak hétvégente szórakozóhelyekre, feltétlen flörtölnek? Milyen gyakori a buli közben elcsattant csók, ami csak arra az egy alkalomra vonatkozik?

Illetve a kört leszűkítve, ha valaki rendszeresen elmegy a párja nélkül bulizni, azonban a kapcsolatuk tökéletesen működik, kell-e félnie a másik félnek attól, hogy elcsattan egy csók?

Nyilván elég általános kérdéseket tettem fel és nem lehet általánosításból kiindulni, de azért kíváncsi vagyok.

2009. ápr. 11. 07:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

hát ne haragudj, de én amit fentebb írtam, az nem hazugság.

az ilyen típusú emberek mint pl én is NEM flörtölgetni, meg pasizgatni mennek, hanem a zene miatt. nekem az határozza meg hová megyek, hogy ki fog játszani, ergo milyen zene lesz (underground zenék : dnb dubstep, breakbeat stb).

az ilyen bulikra nem társkeresők, csajozó/pasizó emberkék mennek, hanem azok akiket a zene érdekel, persze az emberek nagy részének megértem, hogy ez elképzelhetetlen, de ilyen is van!

2009. ápr. 12. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az feltétlen baj lenne, hogy flörtöl egy buliban. Az még messze nem megcsalás. Vagy elsősorban az a kérdés, neked mi a flört? Mert nekem a csók az már régen nem csak flört, az már megcsalás!!! Én ha elmennék bulizni, egy kis(!!!) flört még beleférne, de a csók és egyéb testi simulások, érintkezések már biztos nem! Ugyanis nagyon szeretem a barátom!
2009. ápr. 16. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!