Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bulizni lehet flörtölés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulizni lehet flörtölés nélkül is?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra irányulna, hogy azok, akik eljárnak hétvégente szórakozóhelyekre, feltétlen flörtölnek? Milyen gyakori a buli közben elcsattant csók, ami csak arra az egy alkalomra vonatkozik?

Illetve a kört leszűkítve, ha valaki rendszeresen elmegy a párja nélkül bulizni, azonban a kapcsolatuk tökéletesen működik, kell-e félnie a másik félnek attól, hogy elcsattan egy csók?

Nyilván elég általános kérdéseket tettem fel és nem lehet általánosításból kiindulni, de azért kíváncsi vagyok.

2009. ápr. 11. 07:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ mennyire megbízható az ember. És mennyire stabil a kapcsolat. A régi barátommal simán megcsináltam (tudom, nagy szemétség volt), hogy 1-2 csól elcsattant hétvégenként (soha nem volt semmi komolyabb). Mostani barátommal viszont tudom, hogy nem tenném meg, bármilyen jó pasi mászna rám:)

Szóval a válasz végülis igen, lehet úgy is bulizni:)

2009. ápr. 11. 07:50
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Én soha nem flörtölni megyek. Nekem a buli az, mikor a kollégákkal végre egy jót dumálhatok, táncolhatok a munka terhe nélkül.
2009. ápr. 11. 07:58
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
A flört, nem feltétlenül a bulihoz kapcsolódik. Attól függ kikkel mész bulizni. Egy szuper jó baráti társasággal biztos nem jutna eszembe a flörtölés, mert akkor inkább a rekeszizmoké a főszerep.
2009. ápr. 11. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Én nem tudok flörtölés nélkül bulizni,de ezt csak arra használom,hogy növeljem az önbizalmamat.Sosem csalnám meg a páromat,és sosem mennék bele egyéjszakás kalandokba!
2009. ápr. 11. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Nálam sem kapcsolódik össze a buli meg a flört. Nem szoktam buliban flörtölni.
2009. ápr. 11. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Én mennék szórakozni, és biztos nem pasizni, mert a barátomon kívül nem érdekel egy férfi sem! De már hiányzik a tánc, és hogy csak a barátnőimmel legyek. Persze ő is azt gondolja szerintem, hogy pasiznék, pedig egyáltalán nem vagyok olyan.
2009. ápr. 11. 11:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából elég féltékeny vagyok és ezért is kérdeztem. Ti meg tudtok bízni a párotokban vakon? Nem adott rá semmilyen ellenjelet, de nekem nem megy, mert attól rettegek, hogy elveszítem...
2009. ápr. 11. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

én bulizni, NEM azért megyek, hogy pasizzak, (még akkor sem ha nincs), ha meg van főleg nem.

hanem a ZENE miatt, és hogy reggelig rúgjam ! ^^

de ez emberfüggő, van aki csajozni megy, mert lesz*rja milyen zene megy, valaki meg olyan zeneb*zi mint én, és oda megy ahol olyan zenék vannak, amikért megőrül. :D

mi a barátommal ilyenek vagyunk.

2009. ápr. 11. 12:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, hogy félted a párodat, én is ilyen vagyok sajnos.. Tudom, hogy mennyire szeret, de valahogy nem vagyok 100%-ig biztos abban, ha a sok miniszoknyás p!csa ott rázza a fenekét mellette, akkor ellenáll.. :S Félek, ha elkezdene egy ilyen csajjal táncolni, akkor már egyben a csók is megtörténne..

De azért próbálok benne megbízni, reménykedem, hogy többet érek egy ilyen kalandnál! :)

2009. ápr. 11. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
lehet,de úgy olyan mint ha értelme sem lenne!hazudik aki azt mondja hogy nem szokott flörtölni buli közbe!az már a buli része!*
2009. ápr. 12. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!