Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizni lehet flörtölés nélkül is?
A kérdésem arra irányulna, hogy azok, akik eljárnak hétvégente szórakozóhelyekre, feltétlen flörtölnek? Milyen gyakori a buli közben elcsattant csók, ami csak arra az egy alkalomra vonatkozik?
Illetve a kört leszűkítve, ha valaki rendszeresen elmegy a párja nélkül bulizni, azonban a kapcsolatuk tökéletesen működik, kell-e félnie a másik félnek attól, hogy elcsattan egy csók?
Nyilván elég általános kérdéseket tettem fel és nem lehet általánosításból kiindulni, de azért kíváncsi vagyok.
Attól függ mennyire megbízható az ember. És mennyire stabil a kapcsolat. A régi barátommal simán megcsináltam (tudom, nagy szemétség volt), hogy 1-2 csól elcsattant hétvégenként (soha nem volt semmi komolyabb). Mostani barátommal viszont tudom, hogy nem tenném meg, bármilyen jó pasi mászna rám:)
Szóval a válasz végülis igen, lehet úgy is bulizni:)
én bulizni, NEM azért megyek, hogy pasizzak, (még akkor sem ha nincs), ha meg van főleg nem.
hanem a ZENE miatt, és hogy reggelig rúgjam ! ^^
de ez emberfüggő, van aki csajozni megy, mert lesz*rja milyen zene megy, valaki meg olyan zeneb*zi mint én, és oda megy ahol olyan zenék vannak, amikért megőrül. :D
mi a barátommal ilyenek vagyunk.
Megértem, hogy félted a párodat, én is ilyen vagyok sajnos.. Tudom, hogy mennyire szeret, de valahogy nem vagyok 100%-ig biztos abban, ha a sok miniszoknyás p!csa ott rázza a fenekét mellette, akkor ellenáll.. :S Félek, ha elkezdene egy ilyen csajjal táncolni, akkor már egyben a csók is megtörténne..
De azért próbálok benne megbízni, reménykedem, hogy többet érek egy ilyen kalandnál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!