Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az alacsony, vékony, de izmos, zöld szemű, rövid barna hajú fiúk? 21/F
Írjatok, nagyon érdekel a véleményetek. Köszi előre is!
A korotokat is írjátok meg!
és neked bejönnek az alacsony, vékony, barna hajú, barna szemű lányok?
mondanád erre, miért is ne?
álljatok már le ezekkel a barna haj zöld szem alacsony, izmos dumával!!!!!!!!! kép vagy rohaggy meg
Mindig is furcsáltam, hogy egyesekből miért válthat ki ilyen agresszív hozzáállást egy nyamvadt kis kérdéske.
Rossz gyerekkor talán?
Szerinted nekem nagy öröm úgy élni a napjaimat, hogy nincs kivel lefeküdnöm, nincs szex, nincs csók, nincs ölelés semmi, mert mindig visszautasítanak a csajok, akárkinél próbálkozom, még a rondábbak is, na akkor én milyen pipa lehetnék, de nem, mert vok hülye és mindig próbálkozom újra és újra, igaz most már a neten, mert így valamivel könnyebb elviselni a folytonos visszautasításokat, mint élőben.
Én marha mindenkinek adok esélyt ismerkedésre bezzeg. ÁÁá, hagyjuk.
Barátom pont ilyen ;)
Imádom!
16 L
Ezek alapján nagyon bejön:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!