Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak a rögeszmémmé a pasik?
Figyelt kérdés
Másfél évig voltam reménytelenül szerelmes. Nagyon durva dolgokat műveltem, nagyon mélyre süllyedtem. Már nem vagyok szerelmes, de nem tudok szabadulni a pasi gondolatától. Közben van egy kettes számú is, őt 8 hónapja ismerem, többször "majdnem" összejöttünk, most, hogy lezártam az egyes számút, csak rá gondolok, csak róla beszélek, már-már a rögeszmémmé vált. De ha úgy adódna, tudom, hogy meghátrálnék.
Kicsit meg vagyok ijedve, olyan, mintha kezdenék bekattanni. Miért van ez?
2009. ápr. 10. 21:42
1/4 A kérdező kommentje:
Miért kell mindig valaki, akin "kattogok"? De olyan szinten, hogy nincs idegrendszerem a normális hétköznapi dolgokra. Szószeritn csak a pasi jár a fejemben. (21 éves vagyok. Az egyes számú volt az első, aki ilyen hatással volt rám, azóta vagyok ilyen "őrült")
2009. ápr. 10. 21:44
2/4 anonim válasza:
Én is így vagyok. 7 hónapig vtam szerelmes egy fiúba, de már egyáltalán nem. De mégis foglalkoztat. Valószínűleg azért, mert olyan lányokkal látom, akiknél sokkal különbnek érzem magam. Hagyj még időt magadnak. És kitartás neked is!!!
3/4 anonim válasza:
azért mert túlságosan ráérsz kattogni....az nem baj ha gondolsz rá csak össze kéne hangolnod a hétköznapokkal , azaz ne arra fecséreld az idődet hogy állandóan agyalsz !!!! Az baromira fárasztó dolog . És az agyalásra fordított energiádat befektethetnéd másba is . Foglald le magad vmivel pl sportolj ---> úszás, futás ,esetleg tánc . A mozgás nem csak a testnek jó hanem a léleknek!!! 22/L
4/4 anonim válasza:
Ja tudom, de foglald el magad. Valami nehézben amihez gondolkodás kell, ha futsz akkor is gondolsz rá, a tánc már jobb. Csak nehogy a táncpartnerhez az ő személyét kösd. Szabadulj el otthonról a csajszikkal, vásároljatok, mozizzatok, kiránduljatok valahova, ha más nincs. Vagy ezek túl költségesek. (shopping<3) nah mindegy szal akk gyere fel gyakorikerdesekre és oszd az észt mindenkinek, válaszolj mindenre amire tudsz hmmm??? ez jó dolog és rájössz hogy másoknak is van sok problémája... és hogy jó érzés ezeket megoldani. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!