Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesek vagytok mig a parotok golyataborban van?
Hanyadik kérdés már ez hasonló témában???????
nem nem vagyok ideges megbízok benne. És engem minden nélkül elenged, mert ő is megbízik bennem. És sosem történik semmi olyan a gólyatáborban amiért összevesznénk később.
"az enyém max. golyabuliban lesz.. és ideges leszek, de majd ugy alakitom h én is menjek. a kis k.csög ne tudjon már megcsalni :D"
Na egy ilyen megnyilvánulásért, már basználak is pofán, hogy tudd, hol a helyed.
Komolyan mondom nem igaz. Az ember fia nem menet el a haverokkal kocsmába, nem mehet meccsre, nem mehet gólyatáborba, mert akkor a csajok elkezdenek rinyálni. Nem fogtátok még fel, hogy nem vagytok összenőve és neki is kell, hogy ne csak veletek legyen?
"az enyém max. golyabuliban lesz.. és ideges leszek, de majd ugy alakitom h én is menjek. a kis k.csög ne tudjon már megcsalni :D"
Mit gondolsz mi keresnivalód van neked mellette, ha az első adandó alkalommal megcsalna?
Gondolkozzál már el magadon!
Idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!