Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utálok meg mindenkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálok meg mindenkit rövid időn belül?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, eddig volt egy pár barátom, az elején mindig olyan volt, mintha szerelmes lennék, de csak pár napig tartott az érzés általában, utána mindig elkezdtem utálni azt, hogy a fiúk sokszor akarnak találkozni, állandóan hívogatnak telefonon, kérdezgetik, hogy mik történtek velem. És mindig az a vége, hogy rájövök, hogy nem is szeretem az illetőt. Tudom, hogy azért csinálja ezt egy srác, ha járok vele, mert szeret és szeretné tudni hogy mi van velem, de valahogy sose tudom elviselni. Miért van ez?
2009. ápr. 10. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A leírásodban benne a válasz.:) Mert nem szeretted. Nálam dettó ugyanez volt mindig, de gondolom, ha egyszer viszonzott lesz a szerelem egyikünket sem fogják zavarni ezek a dolgok!
2009. ápr. 10. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, de tényleg mindenkinél ez volt, akivel eddig jártam, ilyen pancser lennék, hogy sose sikerül olyan srácot kifogni, akit tényleg tudok szeretni?
2009. ápr. 10. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Én is 19 vagyok, és eddig két fiúról tudok csak mesélni, de velem is ez volt, mikor az volt, hogy találkozzunk, menjünk el vhova, vagy akármi, akkor húzódoztam, és nem értettem miért. Később aztán én is rájöttem, hogy azért mert nem is szeretem őt... Mindig mosolygok magamon, ha eszembe jut, hogy sose szerettem és voltam szeretve egyszerre... Ha pancser vagy, akkor én is az vagyok! Remélem valamennyire megnyugtattalak!:-)
2009. ápr. 10. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak:) Velem is mindig ez volt..volt egy nagyon durva év, amikor kb. 50 pasival randiztam (persze nem szex, vagy ilyesmi csak ismerkedés) és mindig ezt éreztem. Idegesített a napi rengeteg sms, a nagy szavak..stb. és ez egycsapásra megváltozott a mostani páromnál..vártam mikor hív, élveztem a vele töltött minden percet...szóval ne várd, hogy rögtön szerelmes leszel valakibe..inkább azt, hogy megismersz egy olyan izgalmas személyiséget, akinek nem untat a társasága egy idő után..és nem zavar, hogy érdeklődik..mert te is ugyanannyira érdeklődsz... PErsze vannak emberek akik ezt soha nem fogják megérteni, de azokkal ne foglalkozz..üdv
2009. ápr. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!