Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig bírtátok legtovább a barátotok / barátnőtök nélkül?
Figyelt kérdés
A barátnőm most ment el ~1 hónapra és nem tudom mi legyen. 1 éve vagyunk együtt és szinte mindent együtt csináltunk, nem volt olyan nap hogy nem lettünk volna együtt. Nem tudom mit tegyek. Ti hogy éltétek túl? Vagy szakítsak?2011. aug. 8. 12:17
11/12 anonim válasza:
mi fél évig sülve-főve együtt voltunk,aztán elment mondván 2hónapra nyaralni - ez tavaly történt.első napokban szétsírtam az agyam,aztán meg elfogadtam a tényt,hogy ezen nem tudok változtatni.ezért szakítani nem kell!!!egy idő után már szinte hozzá szoksz,hogy nincs veled,majd ha visszajön,jobban fogsz örülni,mint máskor.ennyiii ;) sok sikert!
16/L
12/12 jekyll-fan válasza:
én 3hetet kibírtam úgy az előző pasimmal, hogy nem is igazán beszéltünk közben, talán 2szer-3szor felhívott, és annyi... és azután még együtt voltunk (igaz, hogy már nem sokáig, de amikor először találkoztunk a 3hét után, akkor semmi nyoma nem volt, hogy bármi baj lenne, ezért nem is értettem, hogy ezután 2nappal miért kért szünetet, és 6nap múlva miért dobott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!