Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ideig bírtátok legtováb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig bírtátok legtovább a barátotok / barátnőtök nélkül?

Figyelt kérdés
A barátnőm most ment el ~1 hónapra és nem tudom mi legyen. 1 éve vagyunk együtt és szinte mindent együtt csináltunk, nem volt olyan nap hogy nem lettünk volna együtt. Nem tudom mit tegyek. Ti hogy éltétek túl? Vagy szakítsak?
2011. aug. 8. 12:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

mi fél évig sülve-főve együtt voltunk,aztán elment mondván 2hónapra nyaralni - ez tavaly történt.első napokban szétsírtam az agyam,aztán meg elfogadtam a tényt,hogy ezen nem tudok változtatni.ezért szakítani nem kell!!!egy idő után már szinte hozzá szoksz,hogy nincs veled,majd ha visszajön,jobban fogsz örülni,mint máskor.ennyiii ;) sok sikert!

16/L

2011. aug. 11. 09:50
 12/12 jekyll-fan ***** válasza:
én 3hetet kibírtam úgy az előző pasimmal, hogy nem is igazán beszéltünk közben, talán 2szer-3szor felhívott, és annyi... és azután még együtt voltunk (igaz, hogy már nem sokáig, de amikor először találkoztunk a 3hét után, akkor semmi nyoma nem volt, hogy bármi baj lenne, ezért nem is értettem, hogy ezután 2nappal miért kért szünetet, és 6nap múlva miért dobott)
2011. aug. 11. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!