Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem egyáltalán? Vagy csak a buliban akar mutogatni? Mit reagálnátok erre? Elsősorban lányok.
Tegnap voltunk egy buliban,a barátommal.Ma meg elég rosszul éreztem magam,38 fokos láz,fejfájás,na meg fel is fáztam,a vesém majd leszakad a helyéről..Holnap szintén buli lesz,az egyik haverjánál.Nagyon menni akar,nekem is volt kedvem,de így nem tudom mi lesz a holnapból.Talán orvos!Mikor beszéltem a barátommal,szinte csak annyit mondott,hogy vegyek be gyógyszert,mert holnap mennem kell,majd ő "jobb kedvre derít".Meg magyarázta,hogy akkor hánykor is van a találkozó meg húú,ha megismernek a haverjai,de jó lesz,stb.Mintha nem is igazán érdekelné,hogy mi van velem.Egy szóval sem mondta,hogy majd látom,hogy érzem magam,meg pihenjek akkor,máskor is van buli,vagy ilyesmi..Annyira fontos ez a sr*r?Fontosabb,mint én meg az egészségem?
(1 éve vagyunk együtt)
Köszi a normális válaszokat,erőre is!
Lehet túlreagálom egy kicsit tényleg,de arra vágyom,hogy velem legyen.Majd holnap kiderül,mi lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!