Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret engem egyáltalán? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem egyáltalán? Vagy csak a buliban akar mutogatni? Mit reagálnátok erre? Elsősorban lányok.

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk egy buliban,a barátommal.Ma meg elég rosszul éreztem magam,38 fokos láz,fejfájás,na meg fel is fáztam,a vesém majd leszakad a helyéről..Holnap szintén buli lesz,az egyik haverjánál.Nagyon menni akar,nekem is volt kedvem,de így nem tudom mi lesz a holnapból.Talán orvos!Mikor beszéltem a barátommal,szinte csak annyit mondott,hogy vegyek be gyógyszert,mert holnap mennem kell,majd ő "jobb kedvre derít".Meg magyarázta,hogy akkor hánykor is van a találkozó meg húú,ha megismernek a haverjai,de jó lesz,stb.Mintha nem is igazán érdekelné,hogy mi van velem.Egy szóval sem mondta,hogy majd látom,hogy érzem magam,meg pihenjek akkor,máskor is van buli,vagy ilyesmi..Annyira fontos ez a sr*r?Fontosabb,mint én meg az egészségem?

(1 éve vagyunk együtt)

Köszi a normális válaszokat,erőre is!

2011. aug. 7. 23:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Lehet túlreagálom egy kicsit tényleg,de arra vágyom,hogy velem legyen.Majd holnap kiderül,mi lesz.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2011. aug. 8. 00:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező! Sajnos eddig azt tapasztaltam,hogy akármelyik párom azt mondta,hogy "megváltozok","változtatni fogok","jobb lesz ígérem",az nem ért semmit,minden csak rosszabb lett idővel."kutyából nem lesz szalonna",csak ideig óráig tud az ember változtatni magán.Ebből annyit tanulságom volt,hogy ha az elején nem stimmelnek a dolgok,akkor nem kell megvárni,hogy rosszabb legyen.Most már nem fogok felesleges köröket futni...legalábbis remélem... :)
2011. aug. 8. 00:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Vannak, akik nem tudnak mit kezdeni az ilyen helyzetekkel.
2011. aug. 8. 01:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Hogy nem tudnak mit kezdeni?!
2011. aug. 8. 11:16
 15/20 anonim ***** válasza:
mi volt az a komolyabb problema?
2011. aug. 8. 11:17
 16/20 A kérdező kommentje:
A hátam mögött "csapta a szelet" egy másik lánynak...zt mondta,nagyon megbánta,stb,könnyes volt a szeme..
2011. aug. 8. 11:27
 17/20 A kérdező kommentje:
azt*
2011. aug. 8. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:
jó színész...te meg buta,ha elhiszed...
2011. aug. 8. 13:01
 19/20 anonim ***** válasza:
h erted h csapta a szelet? mármint, mennyire komolyan??
2011. aug. 8. 13:15
 20/20 A kérdező kommentje:
(Helyzetjelentés,ha valakit érdklne a nyomorom:itthon fekszem 38,3 fokos lázzal,barátom pedig a buliban..)
2011. aug. 8. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!