Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverjai miatt nem lehetek vele? Mit tegyek? L/18
Figyelt kérdés
Már régóta megy ez a herce hurca, a lényeg, hogy van egy srác akibe nagyon beleszerettem,és ő is nagyon kedvel engem, állítása szerint. A problem pedig az, hogy a haverjai (akik állandóan kihasználják, olyan rossz nézni, legszívesebben felpofoznám őket ezért, egyébként haverjai régebben rámszálltak, egyenként, hogy nagyon helyes csajszi vagyok és hogy járjak velük, amikor lekoptattam az egyiket, jött a másik, én nem tudok, olyannal együtt lenni akit nem szeretek tiszta szívből) ezért a lekoptatásért a haverjai elkezdtek a srácnak mindenféle sztorit kitalálni rólam, hogy távol tartsák őt tőlem, persze a srácnak nem mondták el, hogy anno rámszálltak, de amikor én mondtam el neki, letagadták és hazugnak állítottak be :S nem tudom mit csináljak, mert egyszerűen megőrülök ettől a helyzettől, és a srác meg affelé van, hogy inkább a haverjainak hisz, pedig én nagyon szeretem őt :S mással is volt már ilyen? szerintetek mit tegyek?2011. aug. 7. 22:14
1/7 A kérdező kommentje:
a srác 21 éves :)
2011. aug. 7. 22:15
3/7 anonim válasza:
még össze sem jöttetek? ha fontos neked, tegyél lépéseket, legyél vele kettesben, ha tudsz rá hatni, akkor ugyis téged fog elönyben részesiteni, ha csak tartózkodik, akkor meg hagyd is :D ha ezek a pasik is mind rádmásztak, könnyen akad más :D gondolom én :)
4/7 anonim válasza:
irta hogy 18xd am jogos kicsit gyerekes a dolog hát folytassátok és igyekezz győztesen kikerülni használd a nőies eszed a nőknek legalábbis eszük legrosszab fegyverük :D
5/7 A kérdező kommentje:
tudom, és elismerem, tényleg nagyon szánalmas és gyerekes egy helyzet :S
2011. aug. 7. 22:22
6/7 anonim válasza:
ja meg utólag hogy próbálj kettesbe maradni vele igy közeledn ha zavarók a haverok akkorlegyél vele ott amikor ők nincsenekmsnen vagy valahol biztos megtudod kérdezni hogym ikor tudnátok kettesben találkozni
7/7 anonim válasza:
nézd... ha nem vagytok kapcsolatban még akkor egy fiú jobban hallgat a barátjai szavára.
Amúgy meg biztos megéri a fáradozást, hogy tisztára mosd magad előtte??!! Szerelmes vagy belé??
Ha mindenképp beleakarsz vágni... akkor hívd el találkozóra mond el, hogy mi történt, kérdezd, h mit gondol, és ilyenek... onnan pedig tudni fogod az esélyeid, és h lehet e változtatni a dolgokon.
L 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!