Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeret ahogy mondja miért hagy el ilyen hosszú időre?
Figyelt kérdés
Nem értem a nőket. 4 éve van az élettársam mellett egy szeretőm. Tudom hogy ezt most sokat elítélik. A lényeg az hogy az élettársammal van egy gyermekünk ezért nem hagyom el. A szeretőm akit én inkább a szerelmemnek neveznék most bejelentette hogy elutazik külföldre. Fél évig biztos nem fogom látni de ő azt mondta utána még vissza megy még egy fél évre. Mert hogy ő neki ott van egy rokona akinél lakhat és munkát is tud neki. Meg hogy nyelvet tanuljon. ÉS egy évet rá akar szánni hogy megpróbálja hátha sikerülne önállósodnia. Meg gyűjtögetni pénzt hogyha hazajön és dolgozni fog el tudjon költözni hogy végre önálló legyen.Most 23 éves. Tehát egy év nélküle. Nem akarom hogy elhagyjon. Félek hogy odakint majd megismerkedik más fiukkal és el fog engem felejteni. Nekem azt mondja nem. És hogy csak rám fog gondolni és ha hazajön akkor folytatjuk ott ahol abbahagytuk ha még én is akarom. De én rettegek tőle hogy mire hazajön én már csak a múlt leszek neki. Ha tényleg igazán szeret ahogy mondja. Miért hagy mégis ?Ilyen hosszú időre ? Ezek szerint nem is szeret annyira mint ahogy mondja ? Már csak pár nap van amit itthon tölt. Mindig sír ha találkozunk mert azt mondja nagyon fáj neki hogy itt hagy. És hogy szíve szerint visszamondaná az utat. De hogy már nem lehet. Nem értem. :/2011. aug. 7. 14:32
11/15 anonim válasza:
Az van, hogy 1, reménykedik, hátha meggondolod magad 2, szeret téged de tudja hogy ez nem jó neki, elég sokszor megesik, hogy az ember tudja hogy egy kapcsolat nem jó mégsem képes szakítani. Mit nem lehet ezen érteni?
12/15 anonim válasza:
Figyelj ide.Erre egy megoldás lenne.És sajnos az az anyagiak.Ez a kapcsolat csak akkor működne,hogy közösen össze tudnátok költözni,és az élettársad gyereke is veletek lakhatna,
vagy pdig akkor,ha ketten költöznétek össze a "szerelmeddel" és a gyereket pedig láthatnád amikor akarod.
Ennyi.
De ezeket nem lehet megoldnai,úgyhogy veszett ügy.
13/15 anonim válasza:
Ahogy hallom ez a második gyereked két külön élettárstól... azon nem gondolkoztál még el hogy mielőtt gyereket vállalsz előtte a partnereddel is teljesen rendben kellene lenned és biztos lenni afelől hogy ő az igazi akivel együtt akarsz élni. Ha akkor gondolkodtál volna kicsit akkor most nem lennél ilyen helyzetben. Most csak annyit tehetsz hogy választasz, vagy a gyereked vagy a szerelmed. De azt hiszem akárhogy is választasz teljesen boldog már elég nehezen lehetsz. Egyébként az előttem szólókhoz kapcsolódóan én is osztom azt a véleményt hogy önzőség a részedről hogy te elvárod hogy ne csaljon meg holott te ezt csináltad elég nagy rendszerességgel. Gondolkozz el az életen és mérlegeld mit veszíthetsz mit nyerhetsz.
14/15 anonim válasza:
a nők olyanok, hogy mindig remélik, hogy kinövik a szerető szerepet. de sose kerülnek onnan ki. szerintem ha még nem is, de külföldön ez tudatosulni fog benne. bár az is lehet, hogy azért megy el, mert már tudja, belőle feleség, élettárs, vagy anya melletted nem lesz... hagyd, hogy elmenjen, próbálgassa a szárnyait, önállósodjon, éljen. ha úgy akarja a sors, akkor úgyis összekerültök megint! de hadd legyen egy lehetősége arra, hogy tőled messze próbálja meg. hátha megtalálja a boldogságot, mert hidd el, egy szerető sosem boldog. :( sajnálom, hogy ilyen rossz helyzetben vagytok, de ha te nem tudod boldoggá tenni... hátha másnak sikerül.
15/15 anonim válasza:
Jogod lenne féltékenykedni, ha ő lenne az élettársad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!