Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet lenni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet lenni, hogy ne mondja le a randit? Kicsit hosszú lett, úgy hogy készülj fel.

Figyelt kérdés

Már nem ez volt az első, de ez volt a legrosszabb. Először írta, hogy küld meglepetés filmet,aztán mondta holnap szeretne találkozni.És hogy 2kor msn-en megbeszélünk hol és mikor. Másnap írta, hogy sok munka otthon meg segíteni kell anyukájának. De mindenképpen akar találkozni velem. Este lett kész és akkor megbeszéltünk, hogy késő este találkozunk, mentem koncerten és utána oda megyek.(padhoz) 45 percet vártam. Nem jött. Haza jöttem és msn-en írta ezt: "Haverok behívtak városba egy kis sörözésre. Nem tudtam nemet mondani az ajálatukra... Ne haragudj hogy ez megint így jött össze. Maradjunk annyiban jövök neked egyel! Bármit kérhetsz." De egy sms-et sem írott.

Tanácstalan vagyok most mit csináljak. Ismerkedünk csak de első csók meg volt. És nagyon tetszik ezért is nehéz bármit csinálni vele.pl.letiltani.

2009. jún. 8. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérj olyat, amit nem tud, vagy csak nagyon nehezen teljesíteni. Ha megteszi, nyert ügyed van. :) Ha nem: ne foglalkozz vele.
2009. jún. 8. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Fájdalmas, de el kell felejtened, SZÓRAKOZIK veled!!!! :S
2009. jún. 8. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Felejtős, ha sms-t se volt képes írni, hogy bocs cica, ne várj rám teljesen feleslegesen, akkor komolytalan a pali.
2009. jún. 9. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak szívat!Msn-ről tiltsd le majd észhez kap.Nehogy már te szaladj a pasi után!!!!!!!Keress olyat aki nem ver át!Ez egy tapló!!!!!
2009. jún. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!