Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet lenni, hogy ne mondja le a randit? Kicsit hosszú lett, úgy hogy készülj fel.
Már nem ez volt az első, de ez volt a legrosszabb. Először írta, hogy küld meglepetés filmet,aztán mondta holnap szeretne találkozni.És hogy 2kor msn-en megbeszélünk hol és mikor. Másnap írta, hogy sok munka otthon meg segíteni kell anyukájának. De mindenképpen akar találkozni velem. Este lett kész és akkor megbeszéltünk, hogy késő este találkozunk, mentem koncerten és utána oda megyek.(padhoz) 45 percet vártam. Nem jött. Haza jöttem és msn-en írta ezt: "Haverok behívtak városba egy kis sörözésre. Nem tudtam nemet mondani az ajálatukra... Ne haragudj hogy ez megint így jött össze. Maradjunk annyiban jövök neked egyel! Bármit kérhetsz." De egy sms-et sem írott.
Tanácstalan vagyok most mit csináljak. Ismerkedünk csak de első csók meg volt. És nagyon tetszik ezért is nehéz bármit csinálni vele.pl.letiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!