Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves fiú mit akarhat egy 16 éves lánytól?
Figyelt kérdés
Nem "plázacica" a lány! Átlagos, aranyos lány! Tényleg szerelmes lehet a fiú vagy csak szexelni akar?2011. aug. 7. 09:14
11/19 anonim válasza:
és oké, nekik bejött, de sztem ez akkor sem normális teljesen...
12/19 anonim válasza:
Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani. Van, akinél teljesen jól működik, van, akit csak kihasználnak. Nem lehet általánosítani. Én is fiatalon, majdnem ekkora korkülönbség mellett jöttem össze a párommal, akivel már évek óta boldog párkapcsolatban élek, ennek ellenére nem akarok és nem is fogok senkit bíztatni rá. Mi szerelmesek vagyunk, összejött. Másnál nem biztos, hogy így van.
13/19 anonim válasza:
ha te vagy a 16 éves lány, és felmerült benned ez a kérdés, ott lehet problémák lesznek
14/19 anonim válasza:
10:56 pontosan leírta. szerintem is párfüggő... :) csak azt használják ki, akit ki lehet.
15/19 anonim válasza:
(hát tekintve, hogy a neve zsóóffccíí... gondolom ő a lány...:D)
ne álmodozz. csak fájni fog. az a srác, aki nekem tökéletes lenne, 26. ha nem 10 év lenne köztünk, már rég együttlennénk, tekintve, hogy már tulajdonképpen tisztáztuk egymással, mire-hogyan is kéne a másik... meg persze, ha nem a barátom egyik legjobb (mostmár csak volt, egy incidenst követően...) haverja lenne...
16/19 anonim válasza:
így van, a nevéből feltételezhetjük, hogy a kérdés írója lány, de az nem derül ki, hogy hány éves, illetve, hogy róla van-e szó :D
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Nem én vagyok az a lány, hanem a húgomról van szó! Eléggé féltem, nehogy csalódjon! Még egyszer köszi! :)
2011. aug. 7. 15:42
18/19 anonim válasza:
Kis eséllyel lesz tartós. De hogy csalódás, azért azt nem hiszem. Inkább pár éven belül szép emlék.
Amúgy ha valaki nem szívást/vergődést akar, általában az a jó ha fiú 5-9 évvel idősebb.
19/19 A kérdező kommentje:
11 év szerintem 16 éves korban még rengeteg! Talán egy 30 egy 41 évessel. Az sem hangzik valami túl jól. De talán egy picivel jobb! :)
2011. aug. 7. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!