Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg könnyebb úgy túllépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg könnyebb úgy túllépni egy szerelmen, ha MINDEN kapcsolatot megszakítok?

Figyelt kérdés
Eddig minden nap egy csomót beszéltünk hónapokon keresztül, múlt héten viszont tisztáztuk, h nem jönne össze velem, és én elfogadtam, de nagyon szeretem az illetőt. Viszont azt mondta, h nagyon hiányozni fogok neki, mert fontos vagyok számára, csak nem tudja elképzelni, h járjunk. Úgy a legkönnyebb elfelejteni, ha nem beszélünk? Mert rohadt szarul vagyok, hogy nem láthatom, és ő is szenved, tudom. F
2011. aug. 7. 03:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
Az utolsó rosszul látja: aki nem érez pluszt a másik iránt, az bárhogy is manipulálja a szerelmes fél, nem fog szerelembe esni, mert az sehogyan se lehet kierőszakolni. A szerelem vagy jön, vagy nem, ezt nem lehet előidézni, kiügyeskedni. A kérdésre: igen, sokkal könnyebb úgy túllépni.
2011. aug. 7. 09:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Én másfél hónapja léptem ki egy másfél éves kapcsolatból. Azóta "zaklat" a volt barátom, pedig minden egyes nap kerek-perec megmondtam neki, hogy nem vagyok rá kÍváncsi, és ezzel pedig csak azt érte el, hogy másfél hónap alatt úgy megutáltam, mint a sz@rt. A folyamatos üzengetése meg zaklatása miatt. Szóval igen, ilyenkor hiába ostromlod általában azt a felet, aki szakított, ha már nem érez különöset irántad, akkor csak azt fogod elérni hogy egy szánalmas baleknak fog tartani - ahogy én volt barátomat - amiért nem bÍrsz férfiként viselkedni és túllépni a problémán, hanem megalázkodsz, könyörögsz, stb. Érdemesebb és hasznosabb is hagyni a dolgot, és esetleg hetek, hónapok múlva újra próbálkozni. Ha akkor sem megy, akkor halott ügy, bele kell törődni.

22/L

2011. aug. 7. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!