Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan egyáltalán, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan egyáltalán, hogy egy fiú annyira szerelmes valakibe, hogy komolyan szó szerint senki más nem érdekli?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 00:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
van egy srác, akit ismerek, és ilyen. 5 éves kora óta úgy néz az egyik barátnőmre, hogy nem is lát semmi mást a világból. ha már csak vele egy légtérben lehet, ragyog. szomorú igazából, mert barátnőmnek viszont más tetszik, sőt, most más is a partnere... és nem is fog soha ezzel a fiúval lenni, ismerem már elég ideje mindkettőjüket. de hát nem lehet mit tenni, az érzések nem tudatosak...
2011. aug. 7. 11:55
 22/24 anonim ***** válasza:

Akkor bennem van a hiba, hogy engem a sors mindig olyan pasikkal hozott össze akik ha "nagyon szerettek" az vagy azért volt, mert kb csodált mivel ő olyan lányt mint én álmában sem gondolta volna, hogy kaphat és valóban tényleg csoda volt, hogy akkor nekem pont ő volt az ideálom. Az ilyen kapcsolatban pl lehetséges ez a szerelem amikor a pasi jóval hogy fogalmazzak alattad áll,mert kb csodál! Vagy mikor volt egy fiú akibe annyira szerelmes voltam mint soha senki másba és én olyan lány vagyok,hogy nagyon érzékeny és érzelmes és odaadó akkor ez a fiú rengeteg idő után lett csak ilyen szerelmes de gyakran elfelejtette, ha mondjuk buliról volt szó vagy a haverjairól vagy akármiről.

Lehet azért mondom, hogy nem nagyon létezik ilyen sőt igazából csak degenerációk miatt amiket gyerekkori lelki bajokra tudok visszavezetni vagy ez az alsóbbrendűség vagy ez a hirtelen fellángolás az újdonság íze.Szóval azért mondom mert engem még sose szerettek így. Vagyis már többször is mondtak ilyet , hogy nem érdekli őket más meg azt, hogy mással képtelenek lennének lenni stb de az a tapasztalatom hogy hamar elfelejtik ők ezeket az ígéreteket. Nincs semmilyen biztosíték arra hogy tényleg létezik e az effajta mindent elsöprő viszonzást sem igénylő tiszta férfi szerelem. Mert véleményem szerint nem létezik ilyen tiszta mindenféle hátsószándéktól mentes szerelem. Nem tudom elhinni, hogy van olyan hogy tényleg téged szeret úgy hogy senki más nem kell neki amikor megkaphatna szebb lányt,csinosabbat amikor neked vannak hibáid neki nincsenek amikor neki több pénze van mint neked amikor 100szor jobb lányok vannak mint te és ő bármelyiket megkaphatná mégis téged választ úgy hogy gyerekkorában és fiatalkorában semmilyen negatívum nem érte, hogy ilyen lelki hős szerelmes váljon belőle. Szóval nem hiszem hogy van ilyen férfi aki így képes lenne egy normális átlagos lányba annyira szerelmes lenni :)

2011. aug. 7. 11:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Az a szerelem azért van meg mert lehetetlen szerelem és az örökké is tarthat nem tud kiteljesedni így mindig megmarad! Tudományos tény:)
2011. aug. 7. 11:58
 24/24 anonim válasza:
Bele tartozok!
2011. aug. 9. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!