Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan egyáltalán, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan egyáltalán, hogy egy fiú annyira szerelmes valakibe, hogy komolyan szó szerint senki más nem érdekli?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 00:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
Lányoknál azért létezik, mert mi nők több hormont termelünk ilyen érzelmit kötődünk, ragaszkodunk, függünk stb. A lényeg, hogy nagyon érzékenyek és törékenyek vagyunk ezért lehetséges sőt gyakori a lányoknál az "őrült" szerelem :)
2011. aug. 7. 00:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Kedves akárki aki szerint defektes vagyok. Vitatkozhatnék veled, de nem fogok, én elmondtam a tényeket a kérdezőnek. Hiába kérdeznénk meg 100 pasit, 90 úgyis azt mondaná, hogy tudna olyan szerelmes lenni,de a tény az, hogy igencsak feledékenyek ők és az ígéretekből nem marad semmi! :)
2011. aug. 7. 00:43
 13/24 Panda Péter ***** válasza:
69%
és én nem azt mondtam hogy minden pasi olyan elcseszett idealista és romantikus lélek mint jómagam. de nem is kéne arra hangolni a kedves kérdezőt, mintha nem is léteznének ilyenek. arról meg megint nem én tehetek hogy a tisztesség, és az egyenesség kiment a divatból.
2011. aug. 7. 00:45
 14/24 Panda Péter ***** válasza:
69%
egyébként ha megbántottalak ezzel akkor bocsánatot kérek. csak nem igazán tetszik ez a világ amiben élünk, és amikor így az arcomba mászik egy olyan vélemény mint a tiéd, akkor eléggé elszomorodok meg fel is húzom magam.
2011. aug. 7. 00:51
 15/24 A kérdező kommentje:
én attól szomorodok el, hogy a legtöbb fiú tényleg ilyen:\ és nem lehet soha tudni, hogy mit gondol/érez igazából... nem baj, én kiderítem:D amúgy köszi a válaszokat:)
2011. aug. 7. 00:56
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
Azért vannak még olyan fiúk akikbe szorult èrzelem és törődès, attol még h te nem vagy olyan nem kell általánositani!
2011. aug. 7. 01:30
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Igen, én is ilyen vagyok. Úgy fogom fel, hogy van egy lány, aki elfogadott úgy, ahogy vagyok és én is Őt. Ezek után minek kellene más lányok után futkosni? Azelőtt utcán, buszon, mindenhol lestem a lányokat, de most minek? A legszebb úgy is velem van. :)
2011. aug. 7. 01:36
 18/24 anonim ***** válasza:

A szerelem nem létezik míg nem találtál olyat aki kiváltja belőled, vagy akivel boldog lehetsz, amíg nem ismered az érzést, nem hiszel benne, mikor csalódsz akkor máshogy állsz hozzá. Vannak rossz pasik, vannak jók is, ez tény, de azt soha ne mondjátok hogy soha, és hogy egy sem létezik ilyen.

Inteligencia kérdése és életfelfogás. Mindenki másra hivatott, körülményektől is függ. Párom pl szerelmet vall ha kicsit iszik, még ha nem is részeg egészen, ahelyett hogy verekedjen, vagy veszekedjen, vagy hazudozzon.

Sok normális pasinak fáj hogy beskatulyázzák a férfiakat, és hogy ha jó szándék vezérli őket, akkor nem hisznek nekik.

2011. aug. 7. 02:55
 19/24 anonim ***** válasza:
persze hogy van!
2011. aug. 7. 08:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha én úgy jönnék össze valakivel hogy nem lennék belé szerelmes, akkor sem a szexet tartanám a legfontosabbnak, és senkivel nem csalnám meg, és annyit foglalkoznék vele, amennyit csak az idő engedne, és ezt sokszor elszoktam mondani: Ahány ember, annyi féle felfogás akármivel szemben.

21/F

2011. aug. 7. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!