Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bánjak a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Nem régenjöttűnk össze de nekem őaz első nincsen tapasztalatom ijentéren 13/F segítsetek!2011. aug. 6. 17:58
11/18 anonim válasza:
Hogyan bánj vele? Szerintem verd meg minden nap, az jót tesz neki!
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a helyes írási hibákért telefonról írok bocsássatok
meg...
2011. aug. 7. 09:16
13/18 anonim válasza:
Szóval képtelen vagy használni olyan hihetetlenül bonyolult dolgokat, mint az írásjelek, de a szüleid már megdobtak egy okostelefonnal? Szép, mondhatom...
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem.az a véleményem, hogy levagytok maradva mert már a 11évesek is járnak vagy mi akarunk felnőttesdit jáccani a vérünk ben van! Az okos telefonról annyit én kapartam rá össze a pénzt én nem olyan vagyok, hogy jhujj telefon anya apa vegyétek meg ez is felnőttesdi??
2011. aug. 8. 02:26
15/18 anonim válasza:
Durva, hogy ezek után sem vagy képes két szót egymás után leírni helyesen.
16/18 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket csak a témával kapcsolatban írjatok. A véleményeket csak gondold ne mond ki köszönöm!
2011. aug. 12. 00:30
17/18 anonim válasza:
Na ebben a 2 mondatban a 3 vesszőn kívül már nem volt hiba. Fejlődsz!:)
18/18 anonim válasza:
Gusztustalan hozzászólók... Szegény csak segítséget kért erre a helyesírása miatt leszóljátok. Helyettetek is szégyenlem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!