Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál újból az exbarátnőddel, ha...?
Figyelt kérdés
Ha már kb két éve h.szakítottatok,ő akart szakítani,mert nem tudta h.mit érez/elmúlt a szerelme,szakításotok után kb 3 hónappal új barátra lel(téged bánt h.ilyen hamar elfelejtett) aki névrokonod,osztálytársad,szobatársad;de a csaj már kb fél éve szabad.Mit tennél?2009. ápr. 9. 18:05
1/6 anonim válasza:
Nem érdekelne semmi, ha még szeretem, és most ne nézd, hogy nő vagyok, pasit is ismerek, aki így gondolkodik egy bizonyos valakivel kapcsolatban.
2/6 anonim válasza:
Mi 4 évig "szüneteltettünk" anno, úgy kirúgott, hogy a lábam nem érte a földet.
Aztán megint összejöttünk, immáron 9 éve, van egy 2 éves kislányunk is :)
3/6 A kérdező kommentje:
De fogalmam sincs,hogy ő mit érezhet irántam.Talán már réges rég elfelejtett.
2009. ápr. 9. 19:00
4/6 anonim válasza:
Ha szereted, miért ne próbálnád meg? Mindenesetre ismerve nagy vonalakban az előzményeket, én ott kezdeném, hogy az ilyen lányt próbálnám nagyon gyorsan kiverni a fejemből. Tudom, hogy nehéz, hogy nem lehet, mégis ha ezt megtette veled, nem fűznék hozzá sok reményt. De ha egyszer szereted és ez ellen nem tudsz tenni semmit és úgy érzed, hogy ő boldoggá tenne, akkor megpróbálnám visszakapni.
5/6 anonim válasza:
Nem kezdeném újra.Nem vagyok eldobható majd újrahasznosítható játékszer.
6/6 anonim válasza:
Bizalmat csak egyszer adunk és csak egyszer kapunk... Ha többször, az már lehetőség és nem bizalom. Exekkel elvből nem jövök újra össze. Szép volt, elmúlt, kész. Kiváló párkapcsolatot csak tökéletességre törekvéssel lehet építeni. Mivel vége volt, ezért ott van a hiba. A tökéletesben nincs hiba. Aki pedig többször elköveti azt a hibát az ne csodálkozzon, az megérdemli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!