Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan tervezni egy férfival-már nincs ilyen?
Egyszerűen nem látom,hogy a mai férfiakkal lehetne komolyan tervezni...Pedig egy 28-35 éves férfitól már elvárnám,de úgy látom,mind csak szórakozni akar,gyerekről,házasságról véletlenül sem akar hallani.
Miért?
L/25
Én nagyon is sokat gondolkozok saját családról, gyerekről, de úgy tűnik, álom marad, eddig senkivel sem hozott össze a sors.
33/F
én egyszerűen megadom neked a választ: NEM
a mai férfiak komolyan mondom egy kalap kakit sem érnek. nagyon nehéz, én is 25 vagyok, igaz, van egy kisfiam már, de egyedül nevelem. Azok a férfiak, akiket az élet az utamba állított, nos hogy is fogalmazzak...szóval hamar kiderül, h jellemtelen és egoista...ha van kedve akkor találkozzunk, meg stb...ha te keresed nem válaszol, vagy "fáradt", stb...és mind a kettő 30 éves volt...szóval a mai 30 éves "férfiak" pont az a korosztály, akik leragadtak, és 18 évesnek hiszik magukat. de tudod úgy vagyok vele, h ha majd 2 év múlva találkozunk az utcán, akkor én fogok mosolyogni, hiszen én már nem veszíthetek, nekem megvan az életem értelme, a fiam, de neki???? 32 éves, és lekésik mindenről, ami fontos lenne az életben....akkor meg már kereshetne, csak kiröhögném...ez van...
nem akartam megsérteni a férfiakat, kinek nem inge....
Tényleg?? Csak azt ne mondd nekem, h a pasik adnak esélyt egy kevésbé dekoratív nőnek!!
persze ez mind relatív, h kinek mi a jóképű, és mi a szép!!
"Tényleg?? Csak azt ne mondd nekem, h a pasik adnak esélyt egy kevésbé dekoratív nőnek!!"
Pedig így van, még ha te magadból kiindulva nem is tudod elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!