Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan tervezni egy férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan tervezni egy férfival-már nincs ilyen?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem látom,hogy a mai férfiakkal lehetne komolyan tervezni...Pedig egy 28-35 éves férfitól már elvárnám,de úgy látom,mind csak szórakozni akar,gyerekről,házasságról véletlenül sem akar hallani.

Miért?

L/25

2011. aug. 5. 17:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van,ahogy a 17:44-es válaszoló írta.Megvan a kérdésedre a válasz.
2011. aug. 5. 19:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nagyon is sokat gondolkozok saját családról, gyerekről, de úgy tűnik, álom marad, eddig senkivel sem hozott össze a sors.

33/F

2011. aug. 5. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:

én egyszerűen megadom neked a választ: NEM

a mai férfiak komolyan mondom egy kalap kakit sem érnek. nagyon nehéz, én is 25 vagyok, igaz, van egy kisfiam már, de egyedül nevelem. Azok a férfiak, akiket az élet az utamba állított, nos hogy is fogalmazzak...szóval hamar kiderül, h jellemtelen és egoista...ha van kedve akkor találkozzunk, meg stb...ha te keresed nem válaszol, vagy "fáradt", stb...és mind a kettő 30 éves volt...szóval a mai 30 éves "férfiak" pont az a korosztály, akik leragadtak, és 18 évesnek hiszik magukat. de tudod úgy vagyok vele, h ha majd 2 év múlva találkozunk az utcán, akkor én fogok mosolyogni, hiszen én már nem veszíthetek, nekem megvan az életem értelme, a fiam, de neki???? 32 éves, és lekésik mindenről, ami fontos lenne az életben....akkor meg már kereshetne, csak kiröhögném...ez van...

nem akartam megsérteni a férfiakat, kinek nem inge....

2011. aug. 5. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:
De, van ilyen férfi. Én nagyon vágynék egy normális, nem csak kalandokat kereső nőre aki a párom lehetne, és később a gyermekeim anyja. Csak sajnos nem vagyok az a nőknek bejövős tipikus "jópasi". 27/f
2011. aug. 5. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Majd ha a NŐK adnak esélyt a kevésbé jóképű férfiaknak is,akkor fognak találni olyan akivel lehet tervezni. De amig csak a jóképű kell,aki otthagyja őket,mert megteheti,addig úgyis csak az lesz a vége,hogy jönnek ide sírni.
2011. aug. 6. 08:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Tényleg?? Csak azt ne mondd nekem, h a pasik adnak esélyt egy kevésbé dekoratív nőnek!!

persze ez mind relatív, h kinek mi a jóképű, és mi a szép!!

2011. aug. 6. 21:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Türelmesnek kell lenni és nem görcsösen akarni. Ezt tudom javasolni. Én is 30 éves koromig gondoltam így, aztán összeismerkedtem a párommal. Vele nem erőltettem semmit, kiment a görcsösség belőlem, úgy voltam vele, hogy adok neki 3 évet, ha nem lépünk előre csak ácsorgunk, akkor menjünk utunkra. Aztán semmilyen jel nem utalt rá (azon kívül persze, hogy nagyon jól megvagyunk)egyszer csak megkért, hogy legyek a felesége. Szóval türelem. Biztosan találsz komoly fiút. Viszont előttem valaki írta, és ez igaz, hogy az igényekből (már, ha magasan vannak) lejjebb kell adni azért, mert mondjuk egy piperkőc, esztétikailag toppon lévő fiú ( a hangsúly a piperkőcön van)nem biztos, hogy ki szeretné vonni magát a piacról. Szerény javaslatom, hogy keresgélés közben az árnyékos részeken is nézz szét, ne csak a rivaldában. Ha meg eddig is így tettél, akkor marad a türelem. Még nem vagy lekésve semmiről.
2011. aug. 6. 23:46
 18/18 anonim ***** válasza:

"Tényleg?? Csak azt ne mondd nekem, h a pasik adnak esélyt egy kevésbé dekoratív nőnek!!"

Pedig így van, még ha te magadból kiindulva nem is tudod elképzelni.

2011. aug. 7. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!