Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdenétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdenétek egy olyan kapcsolattal, ahol a szex egy az egyben halálra van ítélve, üres, lapos, semmilyen = nulla?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nincs szerelem a barátnőd részéről, nem vonzódik már úgy hozzád.
2011. aug. 5. 15:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát egy nap kb. hatvanháromszor mondja el, hogy szeret és hogy én vagyok a mindene és hogy nélkülem szörnyű lenne és stbstbstb... igazából ki is tesz magáért és ha ez a része stimmelne, azt mondanám, hogy álomfeleség-típus, de így sajnos borzalmasan nehéz nekem. Én elhiszem, hogy egy nő képes hetekig ellenni szex nélkül, de ez már nagyon sok.
2011. aug. 5. 15:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Én már lassan 5 hónapja bírom szex nélkül, pedig férfi vagyok. Igaz, én egyedülálló vagyok, szóval ez más szituáció...
2011. aug. 5. 16:10
 14/19 anonim válasza:
Ez olyan, mintha magunkat olvasnám! Nálunk is hasonló volt a helyzet, én azért nem igényeltem különösebb változatosságot a szexben, mert csak fizikai igényem volt a szex, de nem adott többet ettől. Aztán történt egy igen megrázó eset (a férjemnek barátnője lett) és hirtelen átértékelődött minden. Rájöttem, hogy nekem ettől több kell, és valahogy lelkileg is jobban egymásra hangolódtunk, ez egy nőnek negyon fontos. Azóta sokkal jobb a sex, mindent kipróbáltunk és nagyon élvezzük.
2011. aug. 5. 16:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát ez a gond, hogy én is attól "félek", hogy akarva-akaratlanul beújítok... persze a leggázabb, hogy naponta hallom, hogy attól fél, hogy megcsalom. Hát könyörgöm....
2011. aug. 5. 19:43
 16/19 anonim ***** válasza:
az h 5 perc alatt lerendezitek a dolgokat,az nem véletlenül a te hibád?elmész 5 perc alatt és kész.akkor mit vársz?te nem tudod utána folytatni nem ő.
2011. aug. 5. 21:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Most komolyan ezt te honnan szedted?! De komolyan! Mit tudsz te a mi kapcsolatunkról?! NEM, nem az én hibám! Nem CSAK az én hibám. Jó szexhez két ember kell. De saját magamat megkúrni nem tudom sajnos, meg a romantikus este se mindig az én dolgom legyen már férfi létemre, meg az se az én dolgom legyen már, hogy ne mindig ugyanaz a póz legyen...
2011. aug. 6. 11:25
 18/19 anonim ***** válasza:
de figyelj már!5 perc alatt mit vársz?hány féle pózban szeretnéd 5 perc alatt?és ne mond h nem a te hibád,mert igenis a te hibád ha 5 perc alatt elmész.mert egy nő ha elmegy tudja utána is folytatni de egy pasi ha elmegy akkor ennyi volt.max később lehet folytatni.na akkor kinek a hibája az 5 perces szex?és utána már nincs kedve egy második menethez?ami nagy valószinűséggel tovább tartana 5 percnél,és akkor lehetne pózt is váltogatni.
2011. aug. 6. 21:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Úristen, szakadj már le erről az 5 percről... számomra a teljes passzivitás a probléma, nem a te nyomorult 5 perced... Állandóan úgy kezdünk neki, se előjáték, se semmi. EZ a problémám. Az, hogy számára a szexuális együttlét az annyi, hogy hanyatt fekszik, szétdobja a lábát, és puff! Sosem volt még olyan, hogy azt mondja, kicsim, most hadd üljek rád én. ÉRTED MÁR??!! ÉRTED???!! Nem az a bu.i ötperc... jellemző, hogy ha egy nő szerint szar a szex, akkor csakis a pasi lehet a hibás. A csábítás a nő feladata lenne, nem a férfié. Az, hogy ne mindig nekem jusson eszembe, hogy fúú, de rég voltunk már együtt, az is gond. Az, hogy mikor mégis neki jut eszébe, de akkor is úgy jön oda hozzám, hogy mikor dugunk, az is gond, mert nemcsak az életkedvem megy el ettől az élettelen benyögéstől, hanem a gyomrom is felfordul, az is gond. Az is gond, hogy a szobán és azon belül is az ágyon kívül más helyszín szerinte nem létezik. EZ IS GOND! Csodálkozol, ha ezek után krvára semmi kedvem a hosszú, "csodálatos" együttléthez??!!
2011. aug. 7. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!