Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az egyik fél egyetemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik fél egyetemre megy, az tényleg tönkre teszi a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

mindenhol azt olvasom, h a legtöbben akkor szakítanak, amikor az egyikük egyetemre megy. Most pl én a lány. Ő 3 évvel idősebb nálam, csak fél éve vagyunk együtt de nagyon szeretjük egymást. Nem tudom elképzelni h azért mert egyetemre fogok járni, majd szakítunk. Nem vagyok az a nagy partyzós, soha senkivel nem kavartam buliban, normális értékrendű lánynak tartom magam, nem kezdek ki senkivel. Komolyan ilyen "veszélyes" az egyetemkezdés? Messzebb nem kerülünk egymástól, mert így is nagyon távol lakunk.

19L

2011. aug. 5. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tönkre ment, de nem az egyetem miatt, hanem az exem suta hozzáállása miatt. Mikor bekerültem folyton csak leszólta az egészet így engem is. Ő nem tanult tovább, szakmája volt és abban dolgozott. Többször említette, hogy jajj de fáradt meg ez és ez történt a munkahelyén, de én ezt úgy sem értem, mert csak a lábamat lógatom. Hát köszi, nem könnyű egyetemre mentem, 5 napból 4-et bent voltam reggel 8-tól 5-ig meg 6-ig, ráadásul bejárós voltam, 1 óra volt csak a vonat. A vizsgaidőszakot nem is említeném. Szóval engem kakába vett, meg azt amit csinálok így megegyeztünk abban, hogy keres magának egy nem "láblógató" nőt.
2011. aug. 5. 13:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Már 2. éve járok főiskolára, és még gimis voltam mikor összejöttünk, és nem szakítottunk azóta sem.
2011. aug. 5. 13:23
 13/20 anonim ***** válasza:
43%

Igen. Legtöbbször igen. Már baráti kör, más érdeklődédi kör, más világ.

Még az egyetemi nagy szerelmek (az egyetem elején összejött párokról beszélek) sem biztos, hogy a diplomaosztó után megmaradnak. Számtalan példát láttam: már jegygyűrű is volt, minden lerendezve, aztána mikor a csaj lediplomázott, minden vizsgája megvolt, a fickó közölte, hogy eddig várt a szakítás közlésével, azért, hogy a csajnak ne szálljon el a diplomája, de ennyi, vége. Számtalan évekig együttjártak.

2011. aug. 5. 13:24
 14/20 anonim ***** válasza:
32%

Kicsit zavarosan fogalmaztál, pontosítsunk:

Szóval te vagy a 19 éves lány, aki most megy egyetemre, és nálad 3 és fél évvel idősebb a pasid - aki nem egyetemista, sem főiskolás kéne, hogy megvárjon téged? Magyarul: nálad jóval kisebb kvalitásokkal bír szellemileg. Akkor pedig szinte biztos, hogy esélye sincsen a kapcsolatnak.

Hasonló a hasonlóhoz...ez a legjobb. Szerintem az volna a legjobb, ha az egyetemre más tiszta lappal mennél, vagy legalábbis nagyon szemmel tartanád a lehetőségeket, hogy magadhoz hasonló kvalitásút keress. Az a legjobb. Soha nem láttam még jó házasságot, tartós párkapcsolatot, ahol a felek nagyon különböző szellemi kvalitással együtt tudtak volna élni, ha igen, akkor általában az okos fickó beszívott egy butiska Vénuszdomb-hercegnőt. Az működik, fordítva nem. Kevés férfi képes azt elviselni, hogy a felesége jóval iskolázottabb és okosabb, mint ő. Okosabb lehet ugyan, de ha ezt papír is alátámasztja, az már nagyon ciki tud neki lenni...

2011. aug. 5. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Csak 2 esetben:

- az egyetemista lenézi a másikat, mert nem egyetemista

- a nem egyetemista nem bírja elviselni, hogy a másik egyetemre jár

De ebben nem az egyetem a hibás.

2011. aug. 5. 13:35
 16/20 Blackstone válasza:
100%
Ugyanmár :) Ez csak és kizárólag rajtatok áll, hogy szakítás lesz-e a vége vagy sem. Ha boldogok vagytok akkor az egyetem miatt nem fog tönkremenni a kapcsolatotok. Nálunk a párom jár egyetemre, én még csak be se jutottam, és mégis...nem hogy tönkretenné ez a kapcsolatunkat hanem erősíti! Késztetve vagyok arra, hogy tanuljak és ne adjam fel addig amíg fel nem vesznek, vagy amíg megfelelő munkát nem kapok. :)
2011. aug. 5. 13:37
 17/20 A kérdező kommentje:
3 évvel idősebb, de fél éve járunk, járt egyetemre de most halaszt és dolgozik, jövőre szeretne elkezdeni egy másik sulit ha összejön
2011. aug. 5. 13:50
 18/20 Lia99 ***** válasza:
Mi is átvészeltük et a korszakot, mivel a barátom 2 ével idősebb.
2011. aug. 5. 15:15
 19/20 anonim ***** válasza:

13:32 szállj már le a magas lóról!

ez mekkora sznob szöveg már, hogy aki nem megy egyetemre az alacsonyabb szellemi kvalitásokkal bír?! na ne már! ezer oka lehet, ha valaki nem tanul tovább. arról meg ne is beszéljünk, hogy nem egy olyan ember van, aki sötétebb az éjszakánál, de azért 10 év alatt csak megszerzi a papírját. ez nem jelent semmit. és aki ez alapján ítél az egy p.cs

2011. aug. 5. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
18:16-es, ha tudnál szöveget értelmezni, feltűnt volna, hogy akire rátámadtál, egyáltalán nem azt írta, hogy aki nem megy egyetemre, az butább másoknál.
2011. aug. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!