Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem. Ebben a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem. Ebben a helyzetben mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a helyzet. Nagyon bele szerettem egy fiúba lehet hülyén hangzik de élőbe még nem igen láttam. Hanem én inkább a belsőjébe szerettem bele, a beszéd stílusa, az élet felfogása stb. eddig minden szép és jó. csak az a bökkenő, hogy ő tarja a távolságot mert ez egyik haverja nagyon szerelmes belém és nem akarja elveszíteni a barátját.

Foggalmam sincs hogy mit csináljak. De úgy érzem hogy nagyon kell nekem :///

2011. aug. 5. 03:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak fellángolást érzel:)

Én is beszélgettem egy sráccal, több hónapon keresztül,mire találkoztunk.

És hát élőbe nem tudom, igazából azonnal változott a véleményem!

A haverját láttad már?:PP:D

2011. aug. 5. 05:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem minél hamarabb találkozzatok, és beszélgessetek aztán már nagyjából letisztulnak az érzelmeid és tudni fogod hogy mit csinálj! Ha viszont ezek után is kell neked akkor tegyél meg érte mindent!
2011. aug. 5. 08:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Haverját ismerem. Vele régóta megy ez a dolog. de én nem akarok tőle semmit. Nem tudom hogy mit csináljak. :S
2011. aug. 5. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Öld meg a barátját, álcázzátok balesetnek és szökjetek el Mexicoba -.-
2011. aug. 11. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:

1. beszélj a baráttal - kedvesen és tisztelettel, de határozottan utasítsd el egyszer és mindenkorra. Mondd meg neki - semmi esélye nincs. Ajánld neki, hogy találkozzon más lányokkal, így hamar belátja majd, hogy nem kell miattad bánkódnia - megtalálhatja nagyon hamar azt a lányt, akinek ő kelleni fog. és az sokkal szebb dolog lesz ennél a legnagyobb sajnálatodra viszonzatlan érzelemnél.

2. Találkozz személyesen a fiúval.

Ha belátod, hogy valóban szereted őt, mondd el neki. Ha neki is tetszel Te, ajánld fel neki, hogy megbeszéled ezt a haverjával, vagy vedd rá, hogy tegye meg ő.

Kérd meg, hogy ne engedje hogy ez a dolog a haverral kettőtök közé álljon.

Magyarázd el neki, hogyha a fiú valóban a barátja, akkor nem lesz emiatt sértődés és megbántódás kettejük között. Ha a másik ezen megbántódik (tudván, hogy neki sehogy se volna nálad esélye) akkor nem jó barát, sőt, nem is jó ember.

3. a pároddal segítsetek a barátnak becsajozni - vigyétek el egy buliba, társoságba.

Ilyen egyszerű!

2011. aug. 11. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 11. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!