Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem. Ebben a helyzetben mit tegyek?
Elég bonyolult a helyzet. Nagyon bele szerettem egy fiúba lehet hülyén hangzik de élőbe még nem igen láttam. Hanem én inkább a belsőjébe szerettem bele, a beszéd stílusa, az élet felfogása stb. eddig minden szép és jó. csak az a bökkenő, hogy ő tarja a távolságot mert ez egyik haverja nagyon szerelmes belém és nem akarja elveszíteni a barátját.
Foggalmam sincs hogy mit csináljak. De úgy érzem hogy nagyon kell nekem :///
Szerintem csak fellángolást érzel:)
Én is beszélgettem egy sráccal, több hónapon keresztül,mire találkoztunk.
És hát élőbe nem tudom, igazából azonnal változott a véleményem!
A haverját láttad már?:PP:D
1. beszélj a baráttal - kedvesen és tisztelettel, de határozottan utasítsd el egyszer és mindenkorra. Mondd meg neki - semmi esélye nincs. Ajánld neki, hogy találkozzon más lányokkal, így hamar belátja majd, hogy nem kell miattad bánkódnia - megtalálhatja nagyon hamar azt a lányt, akinek ő kelleni fog. és az sokkal szebb dolog lesz ennél a legnagyobb sajnálatodra viszonzatlan érzelemnél.
2. Találkozz személyesen a fiúval.
Ha belátod, hogy valóban szereted őt, mondd el neki. Ha neki is tetszel Te, ajánld fel neki, hogy megbeszéled ezt a haverjával, vagy vedd rá, hogy tegye meg ő.
Kérd meg, hogy ne engedje hogy ez a dolog a haverral kettőtök közé álljon.
Magyarázd el neki, hogyha a fiú valóban a barátja, akkor nem lesz emiatt sértődés és megbántódás kettejük között. Ha a másik ezen megbántódik (tudván, hogy neki sehogy se volna nálad esélye) akkor nem jó barát, sőt, nem is jó ember.
3. a pároddal segítsetek a barátnak becsajozni - vigyétek el egy buliba, társoságba.
Ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!