Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én most 17 éves srác vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én most 17 éves srác vagyok ha most 10 centis a nemiszervem, megnőhet még egy normális méretre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 01:14
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Azt h?
2011. aug. 5. 02:25
 32/39 anonim válasza:
Barátom én is 17 vagyok és nekem mereven 21 amugymeg kb 14,és nekem se nő már,Szóval veled tényleg kiba**tak a fentiek :/ elkell fogadni.Mindenkinek van hibája,nekem pl a szemem rosz :(
2011. aug. 5. 02:26
 33/39 A kérdező kommentje:
Nekem a szemem az nagyon is jó...
2011. aug. 5. 02:52
 34/39 anonim ***** válasza:
A lányok hüvelye 8-10 cm hosszú. Hivatalosan 6 cm (mereven) fölött ki lehet elégíteni egy lányt, szóval nyugalom :) Én pl kisebb hüvelyű vagyok, nekem a 15 centis is fáj, szóval ne félj, meg fogod találni azt, akinek ez az ideális :)
2011. aug. 5. 07:23
 35/39 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg. NE légy elkeseredve. Kurv.ára unom már azt hogy manapság egy srác már szinte lelki roncs mer nincsen 30 centis farka, s nem érzi magát megfelelve az úgymond "elvárásoknak" . Az a csaj aki egy pasival csak a farok mérete miatt jön össze az egy emberileg nulla kurv.a. Ugyanez igaz a lányokra is kik meg esetleg a kis mellméretük miatt érzik magukat roncsnak. Az értelmesebbik mindkét nemből nem ezekre épít egy kapcsolatot, olyanokkal meg akik igen, nem kell velük összejönni, kerülni kell őket.
2011. aug. 5. 09:38
 36/39 anonim ***** válasza:
simán nől 20 éves korig.de utolso években...csak vastagodik.
2011. aug. 5. 10:32
 37/39 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek!
2011. aug. 5. 13:11
 38/39 anonim ***** válasza:

"A lányok hüvelye 8-10 cm hosszú."

egy kicsit több de amúgy is tágul a hüvely és szerintem jobb érzés a csajnak ha valamit érez minthogy valami lötyögjön bent. Ahogy a csávónak is jobb ha szűkebb, mind1 a lényeg az hogy akár egy 20cm es fax is tövig betud férni attól függ hogy mennyire tud tágulni.

2011. aug. 5. 13:46
 39/39 anonim ***** válasza:

ma 13:46

Alapállapotban ennyi az átlag :) Az ezt követő tágulás pedig egyéni, nekem csak pár centit tud tágulni, van akinek meg legalább 10-et. Alkati kérdés.

2011. aug. 5. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!