Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedvelem őt, Ő is engem. Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvelem őt, Ő is engem. Vagy mégsem?!?!

Figyelt kérdés
Sziasztok!Egy ideje beszélgetek neten keresztül egy sráccal! Irtó helyes, aranyos! Még nem találkoztunk, de tervezzük. Az utóbbi napokban viszont bizonytalan lettem. Az elején annyi kedves szavat írt,folyton bőbeszédű volt,látszott rajta, h élvezi a velem folytatott beszélgetéseket,de mostanság egy szavas válaszokat ad, ha írok valamit arra dob egy smileyt és ennyi. Utána ha én nem írok,akkor ő sem...:/ Ezt a játékot már sokszor eljátszotta, de mire úgy döntöttem, h lemondok róla, újra rám írt, és vissza jött az aranyos énje. Jelenleg ismét a "bunkós" verzióé a főszerep. Szeretném meg tudni, h most akkor érdeklem-e őt, vagy ez csak egy "Ha nincs ló,jó a szamár is" szerep... Szerintetek megírjam neki a kérdésem, vagy hagyjam a fenébe?!:)) Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!:)
2011. aug. 4. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Jobb tisztán látni a helyzetet, kérdezd meg tőle így. Nem veszíthetsz vele semmit :)
2011. aug. 4. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2011. aug. 4. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem érdekled csak ne várj ennyit tőle mert én is vagyok mikor fel vagyok dbva meg sok minden jó történt és van miről irni ám nem mindig happy az ember és nem mindig van miről beszélni szval szeret csak nincs mindig miről beszélni bár ha te neked ez végső igényed hogy sokat jártassa a lepénylesőjét akkor lehet elkéne hagynodaz ő érdekében és egy humoristával kezdjél ki aki mindig tud mondani valami hülyeséget és mindent kifordit
2011. aug. 4. 16:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem igénylem a sok beszédet, meg nem várom el senkitől, h éjjel-nappal bókoljon, ne értsetek félre. :)
2011. aug. 4. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg,semmit sem veszítesz :)

Ha nem akkor legalább tudod,és nem várod feleslegesen a reakcióit,ha viszont rábólint,akkor érdemes volt eddig is várnod

2011. aug. 4. 16:45
 6/6 szamóca.. ***** válasza:
lehet h szimplán nyeregben érzi magát. azt nem szabad hagyni nekik:)))) mindig a te kezedben legyen a töke, ha érted... ne tudja hogy oda vagy érte, az megöl mindent.
2011. aug. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!