Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezek útán a barátommal? :O Többször is átvert és bizonytalan vagyok!
hááth köszi az eddigi válaszokat ! :D
De van egy másik fiú aki nagyon aranyos és lehet hogy ezek után amit csinált velem a barátom többet érzek iránta mint barátság de ebben sem vagyok biztos mert vele még nem történt semmi komolyabb dolog csak mindennap beszélgetünk meg találkozgatunk és ez a fiú felajánlotta nekem hogy kavarjunk de én nem szeretném megcsalni a barátomat de ha mégse jó ezzel a fiúval akkor meg megbánom és ezt nem szeretném meg az van bennem hogy ez a másik fú nagyon félös és lehet hogy "csak úgy " mondta ezt az egészet és ez is egy ijjesztö ok mert magamat se szeretném beégetni =/=/ nem tudom melyiket szertem
Na igen. Nézd... nekem is mondta az ugyanilyen barátom, hogy szeret és mégis megtette újra és újra. Úgyhogy a probléma nem szűnik meg, csak ideig-óráig. Most kell neked, hogy ezen kattogjon az agyad? Ráadásul általános érvényű igazság: Aki egyszer megteszi, megteszi még egyszer.
Aztán ki tudja? Lehet megváltozott... Te döntöd el, hogy megpróbálsz bízni benne, vagy szakítasz vele, mert állandóan ezen őrlöd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!