Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, könnyen megbocsátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, könnyen megbocsátotok (vagy megbocsátanátok) a barátotoknak egy pofont?

Figyelt kérdés
Ha megütne a barátotok, de csak egyszer fordulna elő, és nagyon bocsánatot kérne, meg tudnátok neki bocsátani teljesen?
2011. aug. 3. 21:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Én a barátomat semmi pénzért nem hagynám el mivel nagyon szeretem!!!! És ha valaki pofon vágná a barátnőjét az szégyelje magát mert az nem férfi!!!
2011. aug. 3. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Hát, őőőő én alapból visszakézből úgy pofáncsapnám, hogy neki jobban fájna, mint amennyire nekem fájt, és utána, ha sűrűn bocsánatot kér, megbocsátanék.
2011. aug. 3. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ miért.

Én személy szerint nem, mert sosem teszek olyan dolgot,amiért ezt jogosnak érezném. Ha olyat tennék, mondjuk gúnyolódnék a családján, leanyáznám, mikor az édesanyja nem él, akkor igen, megbocsátanék, mert nagyon is megérdemelném.

2011. aug. 3. 23:11
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Ezzel pedig nem értek egyet, hogy egy nő nem tud olyat tenni, ami miatt megérdemli.

Még pszichológiából is tanítják, hogy a legeslegnyugodtabb embert is fel lehet annyira mérgelni, hogy megüssön egy nőt. Nem megveri, csak megüti.

Másrészről hallottam egy sztorit, ahol a fiú elmondta a barátnőjének, hogy meghalt a rokona, aki a fiúnak mellesleg nagyon sokat jelentett. A lány erre röhögve közölte, hogy ideje volt, nagyon utálta. Rohadtul nem tudtam sajnálni azért, hogy pofonvágta a barátja.

Szóval, ha én ilyet csinálnék (bár én képtelen lennék ilyenre), akkor én kérnék bocsánatot a páromtól, nem pedig elvárnám tőle.

2011. aug. 3. 23:18
 15/19 anonim ***** válasza:

"Ha szándékosan pofozott volna meg, nem."

Véletlenül mégis hogy lehet megpofozni valakit?

Úgyis azt írja mindenki, hogy nem bocsájtana meg stb. de a valóságban még ha szarrá verik is, vele marad és nem tesz ellene semmit.

2011. aug. 3. 23:34
 16/19 napietus ***** válasza:
nem, dehogyis. visszaadnám ott rögtön, de úgy, hogy érezze, és ez lenne az utolsó testi kontaktus közöttünk. ha Veled történt, szintén ezt javaslom. megbocsátani meg lehet, nem kell haragot tartani, de a kapcsolatot fejezd be. ez ugyanis 1 idióta.
2011. aug. 4. 09:09
 17/19 lagerfeld válasza:
100%
Szerintem megbocsájthatod, mint gyakorló keresztény. De sose legyél együtt egy olyan emberrel, aki verbálisan vagy fizikailag bántalmaz.
2011. aug. 5. 12:44
 18/19 anonim válasza:
Attol függ miről van szó.. ha nyomós okot adtál rá és nagyon fájt neki akkor én megbocsátanék... ha csak ő agresszivoskodott mert olyan kedve volt akkor nem.
2012. márc. 4. 13:03
 19/19 anonim válasza:

Mindent meg kell bocsátani...magad miatt is, akkor tudsz lélekben egészséges maradni, akkor tudsz igazán szeretni.

Azt viszont a megbocsátástól függetlenül erőteljesen fontolóra venném, h együtt maradjak-e az illetővel.

Sajnos volt benne részem, az exemnél 3-szor megbocsátottam neki, ami okés is, de vele is maradtam, 3. után elzavartam. Neki is jót tett, h így tettem...pl. tanult belőle és másnál nem tett ilyet többé!

De egyébként azt, h adj-e esélyt még, ahozz nézni kell a részleteket is...pl. mi váltotta ki, h ilyesmit tett stb.

2012. márc. 11. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!