Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Anyós" probléma mi az istent csináljak?
Barátnőm anyukája állandóan azt mondja hogy nem illünk össze persze a szemembe nem mondja csak barátnőmnek .Vasárnap voltam náluk ebédre voltam hivatalos nem igazán eszek húst ezt elmondtam neki is ezzel nem is lenne baj.
Viszont most hívott fel barátnőm sírva hogy össze veszett anyukájával mert megint elkezdte hajtani hogy nem illünk össze meg hogy én nem eszek meg semmit és hogy biztos a barátnőm főztjét se fogom megenni egyszerűen mindenbe beleköt .Tudom hogy nem vagyok a leghelyesebb gyerek és lehet nem engem képzelt el a lánya mellé .
Fogalmam sincs mi a fenét tudnék csinálni de már kezdem unni hogy mindig sírva hív fel barátnőm
ma 19:25 ös
" engem se szeret a párom anyósa..." A párod anyósa az anyád:D
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:46
lehet az volt a baj de nem vagyok 1 nagyon beszélgetős ember főleg ha nem is ismerem az illetőt mikor kérdeztek válaszoltam csak nem igazán értem ha valami baja van miért nincs benne annyi gerinc hogy a szemembe mondja
ezt h miért nem mondja meg rejtély nincs benne annyi vagy foghatnánk szimplán a női logikára úgysem tudod megfejteni
beszélni viszont próbálj meg biztos szimpibb leszel neki
az sem baj ha véletlen hülyeséget mondasz neki veszteni valód nincs mivel már így is utál
én is nagyon sokáig csendes gyerek voltam de rájöttem h a szám nélkül elvesztem te is nőj ki ebből
címet is mondjak hova jöjjenek a rendőrök?:D de viccet téve lehet az hiányzik a nőnek hogy valaki helyre tegye de ha miatta szakítok barátnőmmel helyre is fogom rakni az biztos nem fogom megütni vagy egyebek de beolvasok neki az biztos
lehet hogy így is elmondom neki a véleményemet csak találkozzak vele
Hello!
2 éve vagyunk együtt a párommal és édesanyám nem kedvelte meg ezalatt, beszélgettek nem keveset de előtte nem, előttem viszont mondja hogy jobbat érdemlek, nem hozzám való, milyen egy ember, stb... mondott rosszabbat is néha.
Az igazság az hogy néha elbizonytalanított, jót akar? sírtam miatta, hogy a párom a kedvében járt, vele tisztelettudó volt és mégsem kedvelte meg még ugy sem hogy 2 éve vagyunk együtt, nem egy futó kapcsolat ez. Úgy gondolom hogy félt óvni próbál, hogy a párom elvenne a családi kötelékből.
Mindezek ellenére erős leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!