Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz kedvem van, mond valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kedvem van, mond valaki erre valamit? (lenn tovább)

Figyelt kérdés

Valaki felvidít egy kicsit? A szerelmem, jól megvagyunk, több mint 10 hónapja együtt vagyunk, de mostanában mással többet van. Igaz, hogy velem nem lehet mindennap(1 óra távolság kb) De akkor is rossz, hogy ma pl nem is beszéltem vele, mert ahogy felkeltem, már mással volt, de csak barátnál(legyen A) és ki tudja mikor megy haza, ha ott van akár 9 ig se beszélhetek vele, bár remélem ma azért korán megy haza. Amúgy szokott írni facebook-on, szóval nem hagy teljesen egyedül, viszont azt is csak 1 óránként. Holnap meg másik baráttal megy valahova.( b) Én meg kérem egy hete, hogy had lássam de rossz volt a kedve, meg minden elfogadtam valahogy.

Múlthéten volt ez, akkor is egy másik barát hívta (b-akivel holnap megy) elment, akkor mondta, hogy azon a héten velem lesz, de lemondta, már nem tudom miért. Most is láthatnám ezen a héten, viszont tegnap összeveszett velem.. Szerintetek túl reagálom? Még lesz kedve a veszekedést nem nézve, találkozni velem? Akivel most van(A), az ott lakik ahol ő, több éve ismeri. Vele akarok lenni. A veszekedés féltékenység miatt volt, de csak hozzá szóltam valakihez, vagyis írtam máshoz de semmi olyat. Mit csináljak? Nyugtasson meg valaki, rossz kedvem van kicsit:/

19/L

2011. aug. 3. 18:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha tudod h szeret akkor szeret!! xDD mit nem értesz ezen? :D
2011. aug. 3. 21:53
 22/22 A kérdező kommentje:
Jó van értem én xd csak aggódom már érte most sincs még fenn:/
2011. aug. 3. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!