Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett hol ismerkedik, aki egyedülálló?
én 30 alatti vagyok (24) és társkeresőn találtam meg a párom,most már fél éve vagyunk együtt.
www.love.hu tudom ajánlani :)
sok sikert
Nikoletta24
35 éves nő vagyok, két éve mentem férjhez.
Hát tényleg nehéz ügy a keresés. Kisvárosban lakom, a szórakozóhelyek tele vannak egyedülálló...........15-16 éves fiúkkal.
A korosztálybeli fickók nagyon-nagy része már megnősült. Aki elvált és szabad, annak van két-három gyereke...esetleg iszik mint a kefekötő.
Próbáltam a netet: amennyi hülyét én kifogtam!!!!!!! Irigylem azokat, akik onnan találtak párt maguknak, ügyesek.
Munkahely: tényleg nem túl ideális. Hiába lett volna lehetőség, valahogy féltem egy ilyenbe belemenni, mi van, ha nem jól jövök ki belőle és az egész csapat rajtam csamcsog?
Elegem lett, lemondtam a társas életről. Eldöntöttem: pasit sem akarok látni. Na akkor derült égből villámcsapás: olyan valakivel jöttem össze, akit már 9 évei ismertem. Olyan fél-munkakapcsolat volt, egy másik hivatalban dolgozott, évente 2-3 alkalommal, ha találkoztunk addig.
és bevallotta, hogy már régen tetszettem neki, próbált is közeledni hozzám, csak én nem vettem észre.
Szóval: NYITOTT SZEM!!!
A közeledben van, csak nem látod.
Előzőnek: de jó, hogy ezt írod. :) Reményt adtál. Én 26 vagyok, szintén hasonló cipőben.
Így ismeretlenül is örülök a boldogságodnak. További minden jót kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!