Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes távkapcsolatban élni a pasimmal?
Úgy hozta a sors,hogy a pasim kiment Ausztriába dolgozni, előtte már 3éve voltunk együtt ,egy városban laktunk és szinte minden nap találkoztunk és már a végén többet voltam nála mint itthon! Tudom,hogy Ausztria,ha úgy vesszük nem a világ végén van,de ahhoz igen,hogy csak 2-3hetente tudjon haza jönni 2-3napra ami számomra nagyon rossz és nehéz! Neki is rossz,hogy nagyon ritkán találkozunk és a csak a pénz miatt ment ki ,hisz kint jóval többet tud meg keresni!A lényeg,hogy nagyon hozzá szoktam ahhoz,hogy minden nap találkoztunk most meg jó,ha egy hónapban 2-3napra haza jön ,attól függ,hogy a munka ,hogy engedi! Iszonyatosan hiányzik...!!! :-( Kb. 3éves kinti munkáról van szó,de lehet több is és ez azt jeleni,hogy akkor a 3év alatt igen ritkán fogunk talizni és ez annyira elszomorít!
A pénz fontos,imádom őt ,szeretem de attól félek a távolság és a ritka találkozások előbb utóbb véget vetnek ennek!!! Nem tudom mit lépjek,van e értelme így?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!