Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány, aki az osztálytársai szerint 1 picit dilis. Nekem ennek ellenére bejön, de hogyan közeledhetnék felé, hogy ne higgye azt hogy csúfolni akarom vagy ilyesmi?
Először megvan rá az esély.
És itt jön a kitartás és türelem!
sok sikert
Bizony.. Egyetértek az előzővel. Sok türelem, és kitartás kell, hogy elnyerd a bizalmát : )
De megéri, úgy gondolom. Sok sikert (:
Hát lehet hogy azt fogja hinni, DE ha neked van kitartásod és megmutatod neki, hogy nem szivatni akarod akkor majd beférkőzöl a bizalmába és akkor bármi lehet! De először csak kezeld úgy mint egy barátot nehogy megrémüljön attól ami vele talán még nem történt meg, hogy van egy fiú aki nem szivatni akarja hanem SZERETNI!!
Kitartás
Ha járni akarsz vele, arra majd azért készülj fel, hogy téged is szivatni meg cikizni fognak...
De miért is kell neked egy kicsit stikkes lány? Normális nincs a közelben?
Engem nem cikiznének,mert eléggé van tekintélyem a városban - pénzes szülők stb - és sztem ha meglátnák hogy együtt vagyunk, akkor őt sem cikiznék tovább.
A szívünket pedig sajnos nem mi irányítjuk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!